مقالات مرتبط

ثبت نام آزمون فنی حرفه ای

آزمون فنی و حرفه ای و نحوه دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای چگونه است؟

گواهینامه فنی و حرفه ای یکی از معتبرترین مدارک کشور است که دارای اعتبار بین المللی نیز می‌باشد. افراد می‌توانند […]

مطالعه مقاله
شغل کولر گازی

معرفی کامل شغل نصب و تعمیرات کولر گازی

انتخاب مسیر شغلی درست می‌تواند تا حد زیادی آینده شما را تامین کند. شغل تعمیر و نصب کولر گازی یکی […]

مطالعه مقاله
شغل برقکار ساختمان

چگونه در شغل برقکار ساختمان موفق شویم؟

شغل برقکار ساختمان یا برق کشی ساختمان یکی از بهترین شغل های فنی در ایران می باشد. در این مطلب […]

مطالعه مقاله
شغل دوربین مدار بسته

چگونه در شغل دوربین مدار بسته موفق شده و درآمد بالایی کسب کنیم؟

شغل دوربین مدار بسته یکی از مشاغل مهم و عالی در بازارکار امروز است که به دلیل استقبال گسترده افراد […]

مطالعه مقاله

بهترین مشاغل پردرآمد فنی در ایران کدام است؟

بسیاری از افراد تنها راه موفقیت و کسب درآمد بالا را در ادامه تحصیل و استخدام در مراکز دولتی می‌دانند در حالی که مشاغل زیادی وجود دارند که بدون نیاز به مدرک تحصیلی میتوان وارد بازار کار آنها شد! در دنیای امروز مشاغل فنی تاثیر بسزایی در توسعه صنعت یک کشور بر عهده دارند. حال به چه شغلی شغل فنی میگوییم؟ شغل فنی شغلی است که بر پایه مهارت بنا شده است، افراد با فراگیری مهارت مورد نیاز آن میتوانند وارد بازار کار شوند. خبر خوب این که برای ورود به بازار کار این گونه مشاغل تنها کافی است مهارت و تخصص مورد نیاز آن را داشته باشید! و به هیچ گونه مدرک دانشگاهی نیاز نخواهید داشت، از دیگر مزایای این گونه مشاغل عدم نیاز به سرمایه اولیه است. اگر میخواهید در یکی از رشته های فنی فعالیت کنید ولی نمیدانید که کدام حرفه را شروع کنید پس این مطلب را تا انتها بخوانید، ما در این مقاله به بررسی لیستی از بهترین و پولسازترین شغل‌های فنی خواهیم پرداخت.

سوالاتی که خیلی از افراد می پرسند؟ راحت ترین شغل فنی چه کاری می باشد؟ شغل های فنی پردرآمد با بازار کار همیشگی کدام است؟ ما در ادامه مقاله به انواع آن ها پرداخته ایم

شغل تعمیرات موبایل

همانطور که می‌دانید امروزه موبایل یکی از پرمصرف ترین لوازم دیجیتال بوده که به دلیل کاربردهای گسترده آن کمتر فردی را می‌توان دید که از این وسیله استفاده نکند. نتایج تحقیقات نشان داده است که واردات و مصرف موبایل، بیش از ۹۰ درصد رشد داشته و حدود ۱۵ میلیون و ۳۸۰ هزار دستگاه موبایل تنها از طریق رویه تجاری وارد کشور شده است.

در حال حاضر حدود ۵۳ میلیون عدد گوشی هوشمند در سطح کشور مورد استفاده افراد واقع می‌شود و این موضوع به خوبی نشان می‌دهد که بازار کار تعمیرات موبایل بسیار عالی و درآمدزا می‌باشد. زیرا این وسیله به دلیل کارکرد بسیار پس از مدتی با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل افزایش قیمت بالای موبایل در سال‌های اخیر افراد به هنگام مواجه با این مشکلات به دنبال تعمیرکاری حرفه ای می‌باشند.

نتایج تحقیقات مجله‌ی فوربز نیز نشان می‌دهد که این شغل از مشاغل پردرآمد فنی در کل دنیا در سال ۲۰۱۷ می‌باشد. یکی از دلایل پردرآمد بودن این شغل زمان کوتاه لازم برای تعمیر موبایل است، به طور مثال شما در کمتر از نیم ساعت می‌توانید بسیاری از مشکلات موبایل را رفع نمایید، این امر باعث می‌شود تا در طول شبانه روز خدمات بسیاری انجام داده و درآمد خوبی کسب نمایید.

با توجه به افزایش خرید موبایل و افزایش تقاضا تعمیرات، فراگیری و آموزش تعمیرات موبایل می‌تواند شما را به یک تعمیرکار حرفه‌ای موبایل تبدیل کرده و از این طریق به یک منبع درآمد مناسب و مطلوب دست یابید.

شغل تعمیرات موبایل

مهارت مورد نیاز تعمیرات موبایل

تعمیرکار موبایل فردی است که می‌بایست به صورت حرفه‌ای به عیب یابی و تعمیر انواع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری موبایل بپردازد. این شخص می‌بایست با ابزارها و باکس‌های تعمیرات موبایل و طریقه کارکرد هر یک آشنا باشد.

به طور کلی آموزش تعمیر هارد، ال سی دی، برد، تاچ، دوربین، باتری و دیگر قطعات موبایل همچنین آموزش فلش، روت، بوت، رفع ارورها، ترمیم سریال، برداشتن رمز گوشی و بسیاری از مشکلات نرم افزاری دیگر برخی از مهارت‌های مورد نیاز شغل تعمیرات موبایل می‌باشد.

درآمد تعمیرات موبایل

درآمد تعمیرات موبایل وابسته به عوامل گوناگونی از قبیل دانش و مهارت تعمیرکار موبایل، تجربه کاری، دقت و کیفیت کار، میزان تبلیغات، مشتری مداری، موقعیت مکانی و غیره می‌باشد. به طور کلی میزان درآمد تعمیرکار موبایل به طور متوسط ۵ تا ۱۶ میلیون تومان می‌باشد که با بالا بردن موارد ذکر شده این درآمد افزایش خواهد یافت.

فرصت‌های شغلی تعمیرات موبایل

  • استخدام در نمایندگی‌های موبایل یا مغازه‌های فعال در زمینه تعمیرات موبایل
  • تاسیس مغازه تعمیرات موبایل
  • اجاره میز تعمیرات موبایل
  • ثبت نام در سایت آچاره، استادکار، پلاک، سنجاق و دیگر سایت‌های فعال در زمینه خدمات و جذب مشتری
  • و غیره

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل توصیه می‌کنیم مقاله چگونه در بازار کار تعمیرات موبایل موفق شویم، را مطالعه نمایید.

تعمیرات لوازم خانگی

شغل تعمیرات لوازم خانگی یکی از مشاغل پردرآمد فنی

از دیگر مشاغل پردرآمد فنی که همواره از بازار کار خوبی برخوردار بوده و امروزه با توجه به افزایش تقاضا برای خرید لوازم خانگی (نتایج بررسی نشان می‌دهد که در حال حاضر تقاضای سالانه لوازم خانگی حدود ۱۲ میلیون و ۵۰۰ دستگاه می‌باشد) بازار کار و آینده شغلی آن رونق بیشتری یافته است، شغل تعمیرکار لوازم خانگی می‌باشد.

از طرفی با توجه به افزایش قیمت لوازم خانگی در سال‌های اخیر به دلیل افزایش قیمت دلار، افراد به هنگام بروز مشکل در این لوازم به دلیل پایین بودن هزینه‌های تعمیر در مقایسه با تعویض به دنبال تعمیرکاری ماهر بوده تا عیب به وجود آمده را رفع نماید.

پیش نیازهای شغل تعمیرات لوازم خانگی

با توجه به پیشرفت تکنولوژی لوازم خانگی و پیچیده و حساس بودن ساختمان این لوازم کسب دانش و مهارت مهم‌ترین شرط و پیش نیاز برای ورود به بازار کار لوازم خانگی است که از طریق شرکت در دوره‌های آموزش تعمیر لوازم خانگی می‌توان به این مهم دست یافت. تعمیر کار حرفه‌ای لوازم خانگی می‌بایست مهارت در تعمیر انواع لوازم خانگی در انواع برندها و مدل‌ها را داشته باشد.

همچنین تعمیرکار لوازم خانگی می‌بایست کلیه ابزارهای لازم برای تعمیر این لوازم را تهیه کرده و با طرز کار و کاربرد هر یک از آنها آشنا باشد.

درآمد تعمیرات لوازم خانگی چقدر است؟

متوسط درآمد تعمیرکار لوازم خانگی ۶ تا ۱۲ میلیون تومان در ماه است. البته با افزایش سطح دانش و مهارت، افزایش تبلیغات، رعایت اصول مشتری مداری می‌توانید درآمد این شغل را به ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان در ماه برسانید.

شغل تعمیرات ایسیو خودرو

تعمیرات ECU خودرو یکی از بهترین و پولسازترین مشاغل مرتبط با خودرو است که به دلیل تخصصی بودن و نبود نیروی کار متخصص و حرفه‌ای از بازار کار و آینده شغلی عالی برخوردار است. شاید با بررسی سطح جامعه و تعداد بالای تعمیرکاران خودرو گمان کنید که این شغل اشباع شده است، اما در این رابطه باید بگوییم که افراد متخصص و حرفه‌ای دیاگ و تعمیر ایسیو بسیار اندک است. زیرا بیشتر این افراد تنها به تعمیر جزئی ایسیو آشنا بوده و توانایی تعمیر ایسیو انواع خودروها به خصوص خودروهای خارجی را ندارند.

شغل تعمیرات ایسیو

چگونه تعمیرکار حرفه‌ای ایسیو شویم؟

برای آن که در این شغل به موفقیت رسیده و درآمد بالایی کسب کنید می‌بایست مهارت‌های لازم برای عیب یابی و تعمیر انواع ایسیو را از طریق گذراندن دوره آموزش تعمیرات ایسیو در آموزشگاهی معتبر به دست آورید. زیرا در این دوره‌های آموزشی به صورت تخصصی و عملی صفر تا صد تعمیر ایسیو و انواع مشکلات آن، شناسایی قطعات ایسیو، سنسور شناسی، نقشه خوانی، طریقه کد خوانی، برنامه ریزی انواع ایسیو، کار با دیاگ و غیره آموزش داده می‌شود.

آموزش تعمیرات ecu می‌تواند شما را به یک تعمیرکار حرفه‌ای تبدیل کرده و آینده شغلی شما را متحول سازد.

شغل برق کاری

شغل برقکاری از دیگر شغل‌های فنی پردرآمد و سودآور است که همواره بازار کار عالی دارد. این شغل شامل حوزه‌های مختلف برق ساختمان، برق صنعتی و plc و برق خودرو می‌شود.

شغل برق کاری

شغل برقکار ساختمان از مشاغل پردرآمد فنی

این شغل یکی از بهترین مشاغل حوزه برق می‌باشد که با توجه به نقش مهم برق در ساختمان‌ها همواره از بازار کار خوبی برخوردار بوده و امروزه با افزایش تعداد ساخت و ساز و رشد پروژه‌های ساختمانی بازار کار این شغل رونق بیشتری یافته است.

برقکار ساختمان فردی است که می‌بایست با آموزشی برق کشی ساختمان و نصب انواع سیستم‌های امنیتی و رفاهی از جمله دزدگیر، اعلام حریق، دوربین مدار بسته و غیره آشنا باشد. با توجه به حساس بودن برق ساختمان، پیش نیاز ورود به شغل برقکار ساختمان کسب مهارت‌های لازم این شغل می‌باشد.

adspic

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل توصیه می‌کنیم، مقاله چگونه در شغل برقکار ساختمان موفق شویم؟ را مطالعه نمایید.

شغل برقکار صنعتی

برقکار صنعتی فردی است که وظیفه دارد در بخش صنعتی به مدیریت، بررسی، عیب یابی و سیم کشی سیستم‌های برق بپردازد. این شغل با توجه به نقش مهم و کلیدی برق در بخش صنعتی، رشد واحدهای صنعتی و کمبود نیروی متخصص در این حوزه جز مشاغل بسیار پولساز و پردرآمد است.

لازمه ورود به این شغل همانند دیگر مشاغل فنی که به آن اشاره شد کسب مهارت‌های لازم این و دریافت آموزش برق صنعتی می‌باشد. دقت داشته باشید که در صورت ورود به این شغل بدون نداشتن مهارت‌های مربوطه ممکن است خسارت‌های جبران ناپذیری را وارد نمایید.

به طور کلی برقکار صنعتی می تواند:

  • در کارخانجات، شهرک‌های صنعتی، کارگاه‌های تولید، بیمارستان‌ها، فروشگاه‌های تجاری، مراکز نظامی، اداری و غیره مشغول به کار شود.
  • در اداره برق و نیروگاه‌های کشور جذب شود.
  • به صورت سیار پروژه‌های برق صنعتی را قبول کرده و به درآمدزایی بپردازد.
  • به طراحی، ساخت و مونتاژ انواع تابلوهای برق صنعتی بپردازد.
شغل برق صنعتی

شغل plcman

این شغل نیر همانند برق کار صنعتی بوده و متخصص پی ال سی شخصی است که وظیفه مدیریت، بررسی، برنامه ریزی و برنامه نویسی تابلوهای plc را دارد. امروزه تابلوهای پی ال سی به عنوان یک کنترل کننده قابل برنامه ریزی نقش مهمی در بخش صنعتی دارد.

به طور مثال با این تابلو برق می توان خط تولید کارخانه را برنامه ریزی کرد. بنابراین بروز مشکل در این تابلو خسارت های بسیاری را به همراه داشته و از آنجایی کار با این تابلو تخصصی بوده و تعداد تعمیرکاران حرفه ای این حوزه اندک می باشند، بنابراین این شغل یکی از مشاغل پردرآمد فنی می‌باشد و از بازار کار بسیار عالی برخوردار است.

پیش نیاز شغل plc

مهم‌ترین پیش نیاز برای ورود به این شغل کسب مهارت‌های لازم برای طراحی، ساخت، برنامه ریزی، برنامه نویسی، مدیریت و بررسی تابلوهای پی ال سی از طریق آموزش پی ال سی می‌باشد. شرکت در دوره‌های plc یکی از بهترین راه حل‌ها برای کسب مهارت‌های مورد نیاز این شغل می‌باشد، چرا که در این دوره‌ها به صورت کاملا عملی و پروژه محور صفر تا صد پی ال سی و طریقه کار با آن آموزش داده می‌شود.

شغل plc

درآمد plc چقدر است؟

از آنجایی این شغل بسیار تخصصی می‌باشد بنابراین متخصصان حرفه‌ای این رشته از درآمد بسیار عالی برخوردار می‌باشد. درآمد ۱۰ تا ۲۰ میلیونی متوسط درآمد یک plcman در ایران است. این شغل برای ورود به بازار کار کشور‌های دیگر از جمله کانادا نیز بسیار مناسب می‌باشد.

با شرکت در دوره‌های plc و دریافت کلیه مهارت‌های این شغل با پرداخت هزینه‌ای اندک در مدت زمان کوتاهی یک plcman حرفه‌ای شده و از درآمد بالای این شغل برخوردار شوید.

شغل نصب و تعمیرات پکیج دیواری

شغل نصب و تعمیرات پکیج دیواری یکی دیگر از مشاغل پردرآمد فنی در ایران و سایر کشورها است که با پرداخت هزینه‌ای اندک برای آموزش پکیج دیواری و مدت زمانی کوتاه می‌توان مهارت‌های مورد نیاز آن را کسب کرده و درآمد خوبی را کسب نمود.

امروزه تعمیرکاران و نصابان پکیج دیواری با توجه به افزایش تقاضا برای خرید پکیج از بازار کار خوبی برخوردار می‌باشند و با توجه به جایگزینی کامل این وسیله به جای دیگر سیستم‌های گرمایشی در ساختمان‌ها اعم از تجاری، اداری، مسکونی و غیره آینده روشنی را می‌توان برای این افراد متصور بود.  

شغل پکیج دیواری

مهارت‌های مورد نیاز شغل پکیج دیواری:

برای موفقیت در این شغل می‌بایست کلیه مهارت‌های مورد نیاز برای تعمیرات و نصب پکیج را کسب نمود. نصاب حرفه ای پکیج می‌بایست با مراحل نصب پکیج، اصول و استانداردهای آن آشنا بوده و بتواند به درستی هر نوع و مدل از پکیج را نصب نماید.

تعمیرکار پکیج نیز می‌بایست با انواع مشکلات پکیج دیواری از قبیل افت فشار پکیج، تعویض پمپ آب، مشکلات شعله پکیج، طریقه رسوب گیری، طریقه سرویس پکیج و کلیه مهارت‌های لازم برای تعویض قطعات آشنا باشد.

با شرکت در دوره‌های آموزش تعمیر پکیج دیواری و آموزش نصب پکیج می‌توانید در مدت زمانی کوتاهی کلیه مهارت‌های لازم این شغل را کسب کرده و وارد بازار کار شوید.

در مقاله معرفی جامع بازار کار شغل تعمیرات و نصب پکیج دیواری به بررسی کامل این شغل و بازار کار آن پرداختیم، توصیه می‌کنیم این مقاله را تا انتها بخوانید.

درآمد شغل تعمیرات پکیج دیواری چقدر است؟

شغل تعمیرات پکیج دیواری مانند دیگر مشاغلی که عنوان کردیم بازار کار و درآمد بالایی دارد. از نکات قابل توجه این است که برای ورود به بازار کار این شغل احتیاجی به سرمایه اولیه زیادی ندارید و تقریبا می‌توان گفت که با یک سرمایه ۱۵ میلیون تومانی می‌توانید به راحتی شروع به کار کنید. البته قبل از این که به صورت مستقل بخواهید فعالیت کنید بهتر است مدتی به صورت کارآموز نزد تعمیرکاری مجرب فعالیت کنید تا تجربه لازم این شغل را کسب کنید و به طور کامل آماده ورود به بازار کار پردرآمد این شغل شوید. تعرفه تعمیرات پکیج دیواری به طور دقیق و طبق قوانین توسط اتحادیه مشخص می‌شود. در شرایط فعلی درآمد تعمیرکار پکیج ماهانه به نرخ سال ۱۴۰۲، بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان در نظر گرفته می‌شود. جالب است بدانید افرادی هستند که با این شغل درآمد ۵۰ میلیونی و حتی بالاتر نیز دارند! همه این‌ها بستگی به پشتکار و تلاش شما دارد.

شغل کولر گازی از بهترین مشاغل پردرآمد فنی در ایران

شغل نصب و تعمیرات کولر گازی نیز شغلی درآمدزا با بازار کار عالی می‌باشد و می‌توان گفت یکی از بهترین مشاغل پردرآمد فنی است. ورود به این شغل سخت نبوده و تنها کافیست مهارت‌های لازم برای نصب و تعمیر کولر گازی را از طریق شرکت در دوره‌های آموزش نصب و تعمیرات کولر گازی کسب نمایید.

شغل کولر گازی جز مشاغلی است که به سرمایه اندکی برای شروع کار نیاز داشته و در مقابل درآمد بالایی را به همراه می‌آورد.

مهارت‌های مورد نیاز شغل نصب و تعمیرات کولر گازی:

  • جوشکاری، سوهان کاری و سوراخ کاری
  • سیم کشی، کابل کشی و داکت کشی مدارهای کولر گازی
  • توانایی تعویض قطعات مکانیکی و الکتریکی کولر گازی
  • عیب یابی و تعمیرات سرما ساز و دیگر قطعات کولر گازی
  • تعمیر و عیب یابی برد کولر گازی
  • بریدن، دلاله کردن، گشاد کردن و خم کردن لوله مسی
  • شارژ گاز کولر گازی

درآمد نصاب و تعمیرکار کولر گازی چقدر است؟

درآمد این شغل وابسته به عوامل گوناگونی از جمله دانش و مهارت، تجربه کاری، کیفیت کار، تبلیغات، مشتری مداری، قیمت رقابتی و غیره می‌باشد. مهم‌ترین عامل برای موفقیت در این شغل دانش و مهارت است که تاثیر بسیاری بر میزان درآمد این شغل دارد. به طور کلی متوسط درآمد این شغل ۷ تا ۱۵ میلیون تومان در ماه است که این مبلغ با توجه به رعایت موارد ذکر شده قابلیت افزایش را نیز دارد.

در مقاله چگونه در بازار کار شغل کولر گازی موفق شویم؟ به بررسی جامع این شغل و راه موفقیت در آن پرداختیم، توصیه می‌کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر این مقاله را نیز تا انتها بخوانید.

شغل کولرگازی

بهترین شغل فنی برای مهاجرت کدام است؟

با وجود شرایط اقتصادی حاکم بر کشور بسیاری از جوانان به فکر مهاجرت هستند. یکی از موارد مهم در مهاجرت داشتن مهارت یا شغلی مناسب است چرا که در بسیاری از کشور ها به افراد متخصص در زمینه های مختلف نیاز است. مشاغلی مثل تعمیرکار ایسیو، نصب و تعمیرات پکیج، مکانیکی خودرو، برق ساختمان از جمله مشاغلی هستند که برای مهاجرت انتخاب مناسبی هستند.

سخن پایانی

در این مطلب برخی از مشاغل پردرآمد فنی را با یکدیگر مرور کردیم، اگر شما تعمیرکاری ماهر باشید قطعا با ورود به هر کدام از این مشاغل می‌توانید به درآمد بالا دست پیدا کنید. این نکته را نیز بدانید که لازمه دست پیدا کردن به حقوق‌های بالاتر، آموزش دقیق و اصولی است. امروزه لازم نیست برای فراگیری این حرفه‌ها وارد دانشگاه شوید یا وقت زیادی را صرف آموزش کنید. تمامی این مشاغل را می‌توانید نهایتا تا ۲ ماه به طور کامل آموزش ببینید. آموزشگاه فنون برق توانسته با سال‌ها تجربه در آموزش رشته‌های فنی، تیمی حرفه‌ای و به نامی را تشکیل دهد. هر ساله کار آموزان متعددی در دوره‌های فنی آموزشگاه شرکت کرده و با فراگیری مهارت‌ها، پس از دریافت مدرکی رسمی و معتبر به بازار کار رشته مربوطه ورود کنند.

3.5/5 - (13 نظر)

مقالات مرتبط

ثبت نام آزمون فنی حرفه ای

آزمون فنی و حرفه ای و نحوه دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای چگونه است؟

گواهینامه فنی و حرفه ای یکی از معتبرترین مدارک کشور است که دارای اعتبار بین المللی نیز می‌باشد. افراد می‌توانند […]

مطالعه مقاله
شغل کولر گازی

معرفی کامل شغل نصب و تعمیرات کولر گازی

انتخاب مسیر شغلی درست می‌تواند تا حد زیادی آینده شما را تامین کند. شغل تعمیر و نصب کولر گازی یکی […]

مطالعه مقاله
شغل برقکار ساختمان

چگونه در شغل برقکار ساختمان موفق شویم؟

شغل برقکار ساختمان یا برق کشی ساختمان یکی از بهترین شغل های فنی در ایران می باشد. در این مطلب […]

مطالعه مقاله
شغل دوربین مدار بسته

چگونه در شغل دوربین مدار بسته موفق شده و درآمد بالایی کسب کنیم؟

شغل دوربین مدار بسته یکی از مشاغل مهم و عالی در بازارکار امروز است که به دلیل استقبال گسترده افراد […]

مطالعه مقاله