برای تبدیل شدن به یک تعمیرکار حرفه ای لپ تاپ باید در یک دوره آموزشی معتبر شرکت کنید. اگر علاقه مند به یادگیری این حرفه پولساز و پر درآمد هستید در دوره آموزش تعمیرات لپ تاپ شرکت کنید تا بتوانید آینده شغلی خوبی را برای خود رقم بزنید. آموزش صفر تا صد تعمیر لپ تاپ بدین صورت است که در ابتدا مهارت آموز باید با قطعات الکترونیکی لپ تاپ آشنا شود، روشهای تست و اندازه گیری با مولتی متر، اصول درست تعویض قطعات SMD و IC با هویه هیتر هات گان، باز و بسته کردن انواع مختلف لپ تاپ، تعمیر کارت گرافیک، پرو گرام بایوس pc و لپ تاپ و… را نیز فرا بگیرد. تمامی موارد ذکر شده جزو سرفصلهای آموزش تعمیرات لپ تاپ آموزشگاه فنون برق است. برای آموزش تعمیرات تبلت روی لینک کلیک کنید.
این کار نیاز به ظرافت، دقت و حوصله دارد. از آنجایی که قیمت لپ تاپ زیاد است، در نتیجه همه ترجیح میدهند در صورت خرابی، لپ تاپ خود را تعمیر کنند و دوباره از آن استفاده کنند. با وجود این موارد، شغل تعمیر لپ تاپ و کامپیوتر میتواند بازار کار بسیار خوبی داشته باشد. این در شرایطی است که مهارت آموز برای راه اندازی کسب و کار خود به سرمایه زیادی نیاز ندارد. به دلایل زیر بازار کار تعمیرکار لپ تاپ خوب است:
میزان سرمایه ای که برای راه اندازی این کسب و کار نیاز دارید هزینه ثبت نام در دوره آموزش تعمیر لپ تاپ و خرید تعدادی ابزار میباشد و در ابتدا نیازی به اجاره مغازه ندارید و میتوانید با تبلیغات و داشتن کارت ویزیت شروع به کار کنید. این شغل با توجه به افزایش تقاضا برای لپ تاپ و کامپیوتر درآمد بسیاری هم دارد. اگر پشتکار و علاقه داشته باشید میتوانید یک مغازه هم برای خود اجاره کرده و قطعا با این کار مشتری شما نیز افزایش پیدا میکند.
میزان استفاده از لپ تاپ در ایران مانند سایر کشورهای دنیا همواره رو به رشد است. برای دانش آموزان و دانشجویان این وسیله بسیار مهم است و به یک وسیله ضروری تبدیل شده است. همچنین شاهد جایگزینی لپ تاپها به جای کامپیوترها در اداره جات نیز هستیم. لپ تاپها نیز مانند دیگر لوازم برقی مصرفی به مرور زمان دچار آسیب دیدگی میشوند و نیاز به تعمیر پیدا میکنند. از طرفی قیمت این وسیله نیز روز به روز در حال افزایش است و منطقی به نظر میرسد که هگام بروز مشکلی در لپتاپها به جای تعویض نسبت به تعمیر آن اقدام کنیم. همه این فاکتور ها نشان دهنده آینده خوب این شغل است و میتوان بازار کار پر رونقی را برای این گجت هوشمند فوق العاده کاربردی متصور شد.
مشاغل تعمیراتی مانند دیگرمشاغل آزاد درآمد ثابتی ندارند اما شغل تعمیرات لپ تاپ از مشاغل پر درآمدی است که به راحتی میتوان گفت که تعمیرکار لپ تاپ حداقل در ماه 15 میلیون تومان سود میکند! و این شغل پتانسیل رسیدن به درآمد بالا را دارد. با توجه به بازار کار این شغل اگر به یک تعمیرکار ماهر تبدیل شوید میتوانید به 30 میلیون تومان سود در ماه نیز برسید. طبیعتا در سال اول نباید توقع بالایی داشته باشید اما رفته به رفته با ارائه خدمات گسترده تر به مشتریان خود، میتوانید درآمد خود را افزایش دهید.
هر شغل تعمیراتی نیازمند ابزار آلات مخصوص به خود است، تعمیرات لپ تاپ نیز از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه قصد داریم شما را با عمومی ترین ابزار آلات تعمیر لپ تاپ آشنا کنیم. ابزاری مثل دستگاه هویه، هیتر، روغن لحیم، پنس، مولتی متر، پیچ گوشتی، سیم چین، قاب باز کن، تمیز کننده نوک هویه، فیتیله مسی، دست بند آنتی استاتیک، گیره، لوپ و ذره بین، دم باریک، استند، پمپ باد، منبع تغذیه و … لوازمی هستند که برای تعمیر لپ تاپها به آنها نیاز خواهید داشت. البته تهیه تمامی این ابزار آلات برای شروع کار نیاز نیست و تعمیر کار میتواند طبق اولویت بندی هر کدام از این ابزار آلات را تهیه کند.
بعد از اتمام دوره آموزشی تعمیرات لپ تاپ، تکنسین تعمیرات میتواند در محیطهای مختلف مشغول به کار کند.
لپ تاپ ها از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شده اند. سخت افزار لپ تاپ به مجموعهای از قطعات قرار گرفته شده در لپ تاپ گفته میشود. کارت گرافیک، رام، هارد، مادر برد، CPU، باتری برخی از مهم ترین قطعات سخت افزاری در لپ تاپ هستند که ممکن است بنا به دلایل گوناگونی با مشکل روبرو شده و نیاز به تعمیر یا تعویض پیدا کنند. اما لپ تاپ علاوه بر سخت افزار از بخش نرم افزار هم تشکیل شده است. ویروسی شدن لپ تاپ، نصب درایورها، آپدیت، نصب نرم افزار، مدیریت اکانت برخی از موضوعات مرتبط با نرم افزار لپ تاپ هستند، بنابراین شما به عنوان تعمیرکار لپ تاپ بایستی تسلط کافی برای عیب یابی و تعمیر انواع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری لپ تاپ را داشته باشید. در دوره تعمیرات لپ تاپ فنون برق ضمن آموزش تعمیرات سخت افزار لپ تاپ، تعمیرات نرم افزاری لپ تاپ نیز به شما آموزش داده میشود. تمام مطالب در این دوره به صورت عملی به شما آموزش داده میشود و شما فرصت کافی برای تمرین و رفع اشکال خواهید داشت.
انتخاب آموزشگاه تعمیرات لپ تاپ اولین و مهمترین قدمی است که برای آموزش باید بردارید. هر چه آموزش تعمیرات لپ تاپ را به صورت تخصصیتر دیده باشید احتمال موفقیت شما در بازار کار این رشته بیشتر خواهد شد. در واقع آموزش اصولی آینده شغلی شما را میسازد. آموزشگاه فنون برق یکی از بهترین آموزشگاهها برای ثبت نام در دوره تعمیرات لپ تاپ است. کارگاه این آموزشگاه مجهز به انواع لپ تاپ و تجهیزات بوده و اساتید مجرب صفر تا صد تعمیرات را به صورت عملی به شما آموزش میدهند. طی دوره، ابتدا استاد که از اساتید برجسته در کشور است اصول کار را به شما آموزش داده و سپس از شما میخواهد تا به صورت عملی بر روی لپ تاپ کار کنید. علاوه براین در پایان دوره نیز مدرکی معتبر که زیر نظر سازمان فنی حرفه ای میباشد به شما عزیزان ارائه میدهد.
با وجود کاهش تقاضا برای خرید کامپیوتر، اما باز هم در بیشتر ادارات از کامپیوترها برای انجام امور استفاده میشود. کامپیوترها از اجزای گوناگونی تشکیل شده اند. مادربرد، CPU، هارد دیسک، کارت گرافیک برخی از قطعات قرار گرفته شده در کامپیوترها هستند که ممکن است آسیب دیده و نیاز به تعمیر پیدا کنند. آموزش تعمیر کامپیوتر و PC از جمله سرفصلهایی است که به طور کامل در دوره تعمیرات لپ تاپ آموزشگاه فنون برق آموزش داده میشود. با شرکت در این دوره هر آنچه برای تعمیر مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری کامپیوتر مورد نیاز است را فرا میگیرید و پس از پایان دوره میتوانید انواع مشکلات ایجاد شده در کامپیوتر را عیب یابی و تعمیر کنید.
اگر باتری لپ تاپ شما به سرعت خالی میشود در اولین گام پنجرههای باز را ببندید بلوتوث را خاموش کنید و در آخر حالت صرفه جویی در انرژی را فعال کنید. پایین نگه داشتن روشنایی نیز میتواند از تخلیه باتری جلوگیری کند.
هنگامی که لپ تاپ یا کامپیوتر شما روی صفحه ای قفل کرده و اجازه انجام کاری را به شما ندهد یعنی سیستم شما هنگ کرده است. هنگ کردن میتواند دلایل سخت افزاری یا نرم افزاری داشته باشد. مثلا ممکن است به علت ظرفیت پایین کارت گرافیک باشد. پایین بودن ظرفیت هارد نیز میتواند دلیل هنگ کردن سیستم باشد این حالت زمانی اتفاق می افتد که ویندوز روی درایوی نصب شده باشد که فضای آزاد کمی داشته باشد در این حالت لپ تاپ عموما کند کار میکند. زمانی که CPU قدرتمند نباشد ممکن است سیستم هنگ کند. وجود گرد و غبار روی فنهای خنک کننده میتواند باعث داغ شدن و حتی خاموش شدن دستگاه شود.