شغل دوربین مدار بسته یکی از مشاغل مهم و عالی در بازارکار امروز است که به دلیل استقبال گسترده افراد نسبت به نصب دوربین های مدار بسته از بازار کار عالی برخوردار می باشد. بنابراین در صورتی که قصد ورود به بازار کار این حرفه را دارید به شما اطمینان می دهیم که این شغل یکی از بهترین مشاغل فنی در ایران و سایر کشورها می باشد. اگر می خواهید یک نصاب دوربین های مداربسته شوید بد نیست با بازار کار، درآمد، مزایا و معایب، روش ورود به بازار کار و نرخ و تعرفه نصب و تعمیر شغل دوربین مدار بسته که در این مطلب جمع آوری شده است آشنا شوید.
شغل فروش، تعمیر و نصب دوربین های مدار بسته امروزه با توجه به نقش مهم دوربین های مداربسته در افزایش امنیت به یکی از مشاغل درآمدزا فنی تبدیل شده است. افرادی که در شغل دوربین مدار بسته مشغول فعالیت می شوند باید بتوانند انواع دوربین مدار بسته را با توجه نیازهای مشتری و شرایط ساختمان نصب و تنظیم نمایند.
همچنین یک نصاب دوربین مدار بسته باید به خوبی بتواند مشکلات به وجود آمده در دوربین را شناسایی، عیب یابی و تعمیر نماید.
برای موفقیت در این شغل می بایست به خوبی با وظایف و مهارت های مورد نیاز آن آشنا شوید. برخی از مهم ترین وظایف شغل دوربین مدار بسته که بایستی به خوبی از عهده آن برایید، عبارتند از:
این شغل در ایران و سایر کشورها جز مشاغل فنی پردرآمد بوده و با توجه به نقش مهم دوربین های مدار بسته و تقاضای بالا برای نصب این دوربین ها توسط افراد و سازمان های مختلف، همچنین اجباری بودن نصب دوربین های مدار بسته از سوی اداره اماکن در بسیاری از ساختمان ها اعم از ساختمان های اداری، فروشگاه ها، مراکز تجاری، مغازه ها و غیره می توان آینده شغلی عالی را برای این حرفه متصور شد.
خوشبختانه ورود به این شغل نیاز به تحصیلات آکادمیک نداشته و تنها می بایست با آموزش دوربین مدار بسته مهارت های مورد نیاز برای نصب و تنظیم دوربین های مدار بسته را کسب کرده و وارد بازار کار شوید.
فرصت های شغلی در این شغل بسیار می باشد. برخی از مهم ترین فرصت های شغلی که می توانید در آن مشغول فعالیت شوید عبارتند از:
میزان درآمد نصاب دوربین مدار بسته همانند دیگر مشاغل فنی از قبیل شغل برقکار ساختمان یا شغل پکیج دیواری وابسته به میزان تخصص و مهارت می باشد. به عبارتی هر چه میزان دانش و مهارت شما در این شغل بیشتر باشد پروژه های بیشتر و بزرگ تری را دریافت کرده یا به استخدام ارگان ها و و بدین ترتیب درآمد بیشتری کسب خواهید کرد.
سرعت عمل، مشتری مداری، کیفیت ارائه خدمات، قیمت مناسب و رقابتی، تبلیغات برخی از دیگر عوامل مهم و تاثیر گذار بر میزان درآمد این شغل است.
به طور کلی می توان گفت میزان درآمد نصاب دوربین مدار بسته در هر ماه به طور متوسط 6 تا 12 میلیون تومان است. که این مبلغ در صورت بالا بردن سطح مهارت ها افزایش خواهد یافت.
همانطور که اشاره شد ورود به بازار کار شغل فروش و نصب دوربین مدار بسته نیازمند مدرک دانشگاه و تحصیلات آکادمیک نداشته و مانند دیگر مشاغل فنی برای ورود به بازار کار این شغل تنها کافیست مهارت های لازم برای نصب، تنظیم و سرویس انواع دوربین مدار بسته را به دست آورید.
برای یادگیری مهارت های مورد نیاز شغل دوربین مداربسته روش های گوناگونی وجود دارد. انتخاب روش یادگیری وابسته به هدف شما از یادگیری مباحث می باشد.
بسیاری از افراد برای یادگیری مهارت های این شغل به مطالعه کتاب ها و جزوات آموزشی یا مشاهده ویدئوهای آموزشی بسنده می کنند. گروهی دیگر مدت زمانی را به شاگردی نزد نصاب دوربین مدار بسته می پردازند.
با توجه به تخصصی بودن نصب دوربین های مدار بسته این روش ها در صورتی که قصد ورود به بازارکار و درآمدزایی از این شغل را دارید توصیه نمی شود. زیرا نصب دوربین مستلزم رعایت نکات بسیاری است که که به طور کامل و تخصصی در این روش های یادگیری ارائه نمی گردد.
در صورتی قصد ورود به بازار کار دوربین مدار بسته را دارید و می خواهید به صورت حرفه ای در این شغل به فعالیت بپردازید توصیه می کنیم بهترین آموزشگاه دوربین مدار بسته را شناسایی کرده و در دوره های آن ثبت نام نمایید.
در دوره های آموزش دوربین مدار بسته ضمن آموزش تخصصی این فرصت برای شما فراهم شده است تا به صورت عملی و در کارگاه هایی مجهز و نزدیک به محیط واقعی کار و زیر نظر اساتید متخصص و حرفه ای به نصب دوربین پرداخته و با صفر تا صد نکات نصب انواع دوربین آشنا شده و خود را برای ورود به بازار کار آماده نمایید.
ضمن اینکه در پایان این دوره ها مدرک معتبر فنی حرفه ای به شما ارائه شده و می توانید برای سازمان ها، کارخانجات، فروشگاه ها، بیمارستان ها و غیره رزومه ارسال کرده و به استخدام آنها در آیید.
حتما بخوانید: راهنمای جامع و تصویری استعلام گواهینامه فنی حرفه ای
برای ورود به بازار کار این شغل پس از یادگیری مهارت های مورد نیاز این شغل می بایست سرمایه ای را تهیه نمایید. هزینه های ورود به این شغل به چند بخش تقسیم می شوند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
اولین هزینه ، هزینه آموزش است. هزینه دوره های دوربین مدار بسته در آموزشگاه های فنی حرفه ای حدود 3 میلیون تومان است. دوره آموزش دوربین مدار بسته فنون برق با تخفیف 40 درصدی با قیمت 1800000 تومان (یک میلیون و هشتصد هزار تومان) به صورت کاملا تخصصی و عملی برگزار می گردد.
ابزارهای مورد نیاز برای نصب دوربین های مدار بسته عبارتند از: دریل، انواع آچار، نردبان، پیچ گوشتی، دستگاه تست دوربین، کاتر، پله، مولتی متر، فنر سیم کشی که با مبلغی حدود 5 تا 15 میلیون تومان می توانید لوازم مورد نیاز را خریداری نمایید.
در صورتی که قصد دارید به صورت شخصی مغازه دوربین مدار بسته راه اندازی نمایید هزینه های ورود به این شغل بالاتر خواهد شد. این هزینه وابسته به مکان انتخابی، موقعیت مکانی، متراژ متفاوت می باشد.
شغل دوربین مدار بسته جز مشاغلی است که وابستگی صد درصدی به مکان نداشته و می توانید برای شروع یک واحد کوچک را اجاره نمایید.
یکی از مهم ترین فاکتورها برای موفقیت و جذب مشتری در بازار کار دوربین مدار بسته تبلیغات است. توصیه می کنیم به این موضوع اهمیت ویژه ای دهید، می توانید با چاپ تراکت یا بنر به معرفی خود بپردازید. یاد در شبکه های اجتماعی و کانال های مرتبط تبلیغ کنید. همچنین در سایت هایی مانند دیوار و شیپور به صورت رایگان آگهی ثبت کنید.
در این مقاله به مزایا و معایب شغل نصاب دوربین های مداربسته اشاره می کنیم تا با آگاهی کامل این شغل را امتحان کنید.
هزینه تعمیر و نگهداری سیستم دوربین مداربسته وابسته به حجم کار و نوع مشکلی است که قرار است رفع گردد. در زیر برخی از این خرابی ها و مراحل اجرای کار را عنوان نمودیم:
هزینه سرویس هر یک از موارد بالا متفاوت است و نصاب و تعمیرکار قیمت جداگانه ای را برای هر یک مطرح خواهد نمود.
نرخ تعمیر و نصب هر ساله توسط اتحادیه سیستم های حفاظتی اعلام می شود.
عوامل مختلفی می تواند در تعیین قیمت نصب دوربین های مدار بسته تاثیر بگذارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم.
اگر بخواهیم یک میانگین برای نصب دوربین های مدار بسته برای شما بازگو کنیم می توان گفت برای دوربین های آنالوگ و AHD اجرت تقریبا ۲۰۰ هزار تومان و برای دوربین های دیجیتال بدون درنظر گرفتن هزینه های جانبی( کابل کشی و …) ۲۵۰ هزار تومان تخمین زده می شود.
در اصل هزینه نصب با توجه به دوربین، نوع کابل کشی، میزان ارتفاع و نیازهای مختلف دیگری متغیر است و بسته به نظرات کارفرما می تواند این هزینه متغیر باشد.
ما در این مقاله سعی کردیم که آگاهی شما را نسبت به این شغل بالا ببریم و شما را با مزایا و معایب آن آشنا کنیم تا در زمانی که قصد داشتید در این حرفه کار کنید آگاهی های لازم درباره این شغل را بدانید و با دید بهتر وارد شغل دوربین مدار بسته شوید.
در این مقاله با شغل دوربین مدار بسته و راهنمای ورود و درآمدزایی از آن، بازار کار، مزاا و معایب و هزینه های آن آشنا شدید. در صورتی که قصد دارید اطلاعات بیشتری درباره دوربین های مدار بسته و نصب آنها به دست آورید، توصیه می کنیم در دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته آموزشگاه فنون برق ثبت نام کنید. جهت کسب مشاوره رایگان می توانید با شماره ۰۲۱۶۶۵۷۶۴۷۶ تماس حاصل نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید