شابلون زدن آی سی موبایل

5 دقیقه زمان مطالعه

با توجه به این که شابلون زدن آی سی دارای بحث بسیار گسترده ای می باشد، باید بگوییم این کار نیازمند یک نیروی کار ماهر و متخصص است. لذا در این مقاله سعی داریم شابلون زدن آی سی را برای شما توضیح دهیم.

امروزه جهان ما، جهان تکنولوژی و گوشی های هوشمند است. از زمان نخستین گونه بشریت تا به امروز هیچگاه ارتباطات انقدر آسان و بی دردسر نبوده است. این خود به این معنی است که مهم نیست در کدام نقطه از جهان زندگی می کنید شما برای ارتباط برقرار کردن با هر نقطه دیگری از دنیا، فقط و فقط احتیاج به یک گوشی هوشمند دارید. برای آموزش تعمیرات موبایل روی لینک کلیک کنید.

در حال حاضر موبایل ها به بخش بسیار مهم و غیر قابل انکاری از زندگی روزمره ی انسان ها بدل شده اند، به طوری که حتی می توان لقب بهترین و نزدیک ترین دوست را به آنها داد. با ورود تلفن های همراه هوشمند به زندگی روزمره ی انسان ها، بشر توانست کیفیت متفاوتی از زیستن را تجربه کند. وارد شدن این مدل از تکنولوژی دارای مزایا و معایبی بسیاری بوده است. یکی از معایبی که می توان از آن یاد کرد این است که هزینه خرید این همراهان دوست داشتنی روز به روز در حال افزایش است. اگر به هر دلیلی گوشی شخصی خراب شود آن فرد متحمل هزینه های گزافی برای خرید مجدد گوشی خواهد شد.یکی از روش هایی که می توان با انجام آن گوشی خود را با هزینه کمتر دوباره احیا کرد تعمیر آن است.
تعمیرات موبایل به بخش ها و حوزه های مختلفی تقسیم می شود، که ما در این مقاله قصد داریم در رابطه با شابلون زدن آی سی صحبت به میان آوریم، امید است مطالب گردآوری شده برای شما عزیزان مفید واقع گردد.
هنگامی که آی سی از روی مادربرد برداشته می شود، یک خمیر قلع در زیر آی سی قرار دارد. با توجه به نامیزان و ناهماهنگ بودن خمیر قلع، شما می بایست با استفاده از یک هویه نسبت به صاف کردن آی سی اقدام نمایید. پس از انجام این کار باید آی سی شسته شود.

آموزش تعمیرات موبایل در آموزشگاه فنون برق

انواع شابلون در تعمیرات موبایل

شابلون ها دارای انواع مختلفی هستند، از جمله آن ها می توان به شابلون های همه کاره و شابلون های طبقاتی اشاره نمود.ما در ادامه به توضیح دو نوع از شابلون های پرکاربرد در تعمیرات موبایل می پردازیم.

شابلون های همه کاره

این شابلون ها همانطور که از نامشان مشخص است برای تعمیر همه ی مدل های آی سی ها ی وجود در بازار به جز هارد ها است که اصولا به درد تعمیرکارهای حرفه ای می خورد.

شابلون های طبقاتی

امروزه قطار تکنولوژی موبایل به سمت استفاده از شابلون های طبقاتی است، یعنی مادربرد هایی در تکنولوژی موبایل به کار برده میشوند که به صورت طبقاتی هستند. زمانی که فرد متخصص برای عمل شابلون زنی آی سی، قطعات را باز می کند نیاز به شابلون های طبقاتی دارد.

شابلون زدن آی سی موبایل

برای تعمیر آی سی موبایل از شابلون همه کاره آی سی استفاده می شود.

روش شابلون زدن آی سی موبایل

یکی از مباحث مهم در کار تعمیرات موبایل شابلون زدن آی سی موبایل است.

این قطعه یکی از کاربردی ترین قطعات مورد استفاده در حوزه ی تعمیرات موبایل است. همانطور که از نام آن (شابلون) مشخص است. شابلون ها ابزاری هستند که برای شکل دادن چیزی با توجه به فرم از پیش تعیین شده ی شابلون استفاده می شوند، شابلون زدن آی سی، حرفه ای است که کاملا تخصصی بوده و باید یک متخصص به این کار رسیدگی کند.

به طور کلی می توان گفت شابلون زنی آی سی موبایل، زمانی اتفاق می افتد که گوشی به هر دلیلی اعم از ضربه خوردن، خیس شدن، سوختن و یا دلایل دیگر، دچار سانحه شده باشد و در پی این اتفاق پایه های قطعه آی سی موبایل ارتباط شان با برد گوشی قطع شده باشد.

این پایه ها از خمیر قلع تشکیل شده اند و زمانی که پایه ها به صورت یک اندازه نباشند، اصطلاحا نامیزان باشند ارتباطشان با برد قطع می شود و در این حالت است که احتیاج به تعمیر دارند.

تعمیر کار در این موارد اول با هویه تمام این پایه ها یا خمیر قلع را از سطح آی سی برمی دارد و سطح آی سی را کاملا تمیز می کند و بعد به عمل شابلون زنی آی سی ادامه می دهد.

از چه نوع خمیر قلع استفاده کنیم؟

برای عمل شابلون زدن آی سی تعداد زیادی خمیر قلع وجود دارد، اما ما در این مقاله به دو نمونه از خمیر قلع های موجود در بازار اشاره میکنیم:

به طور کلی هر قطعه آی سی که روی برد موبایل نصب میشود یک درجه حرارت مشخص دارد. یعنی یک بازه از کمترین درجه حرارتی به اصطلاح مینیمم و بالا ترین درجه حرارتی به اصطلاح ماکسیمم، در اطلاعات آن قطعه درج شده است.

برای انتخاب خمیر قلع مورد استفاده ی یک گوشی باید به درجه حرارت آی سی آن موبایل توجه نمود. به طور مثال متخصص با توجه به اطلاعات و تجربه ی کاری خود میداند که درجه حرارت آی سی گوشی مدل A احتیاج به خمیر قلع 183 دارد. حال سوال این است که اگر از خمیر قلع 138 در عمل شابلون زنی آی سی این مدل از گوشی استفاده شود چه اتفاقی رخ می دهد؟ جواب این است که به دلیل هماهنگ نبودن درجه حرارت آی سی و خمیر قلع در زمان کار کردن با گوشی به دلیل حرارت خارج شده از آی سی، گوشی موبایل خاموش می گردد و پروژه ی شابلون زنی آی سی با شکست مواجه می شود.

ولی در موارد دیگر و در مدل های دیگر گوشی که درجه حرارت آی سی آن ها پایین تر است ما از خمیر قلع 138 استفاده می کنیم. به طور مثال در گوشی مدل B زمانی که رم و سی پی یو را جدا می شوند. اگر احتیاج باشد بین طبقات عمل شابلون زدن آی سی صورت بگیرد، از خمیر قلع 138 استفاده می شود و در خیلی موارد دیگر اگر از خمیر قلع 183 به جای خمیر قلع 138 استفاده شود به برد تلفن همراه آسیب جدی وارد می گردد. در واقع فرق بین این دو خمیر قلع در این است که هر کدام در درجه ی حرارتی که روی خود دارند تغییر حالت می دهند و اصطلاحا آب می شوند و در جای لازم به راحتی شکل می پذیرند.

برای مثال ای سی پاور سامسونگ j710 را با خمیر قلع 183 درجه شابلون کنید. برای شابلون کردن ای سی پاور سامسونگ نمی توانید از خمیر قلع 138 درجه استفاده نمایید. زیرا اگر از خمیر خلع 138 استفاده کنید هنگامی که با این گوشی کار می کنید، پس از داغ کردن دستگاه، شاهد خاموش شدن موبایلتان خواهید شد.

به عنوان مثال دوم در گوشی های سامسونگ A50، هنگامی که شما رم و سی پی یو را جدا می کنید، اگر بخواهید بین طبقات را شابلون بزنید باید از خمیر قلع 138 درجه استفاده نمایید.

همچنین طبقات آیفون ایکس را با خمیر قلع 138 درجه شابلون نمایید. اگر از خمیر قلع 183 درجه استفاده نماییم حتما برد شما دچار آسیب می شود.

منظور 138 و 183 این است که خمیر قلع در دمای 138 درجه ذوب شده و در سر جای خود قرار می گیرد. خمیر قلع 138 در این دما ذوب شده و به مراتب در جای خود قرار می گیرد.

سخن آخر در شابلون زدن آی سی موبایل

در این مقاله تا حدودی با عمل شابلون زدن آی سی موبایل آشنا شدیم. این عمل یک کار بسیار تخصصی بوده و انجام دادن آن ممکن است شما را متحمل هزینه های گزافی کند. به طور کلی عمل شابلون زدن آی سی کار بسیار سخت و تخصصی است و لازمه ی حرفه ای شدن در این کار گذراندن دوره های تخصصی و حرفه ای است. زیرا که با هر بار انجام دادن عمل شابلون زنی روی قطعه آی سی حرارت بسیار بالایی به آن متحمل می گردد و این خود باعث ضعیف تر شدن قطعه می گردد. لذا نقش تعمیر کار متخصص در این قسمت بسیار پررنگ بوده است.

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *