چگونه مدرک فنی حرفه ای بین المللی برق صنعتی بگیریم؟
اهمیت برق صنعتی شغل برقکار صنعتی را به یکی از مشاغل درآمدزا با بازارکار و آینده شغلی عالی در ایران و سایر کشورها تبدیل کرده است. شغلی که در صورتی که قصد مهاجرت داشته یا می خواهید درآمد بالایی به دست آورید می توانید با یک برنامه ریزی صحیح و یادگیری مهارت های مورد نیاز آن و دریافت مدرک فنی حرفه ای و بین المللی برق صنعتی در مدت زمان کوتاهی به موفقیت دست یابید.توصیه می کنیم در دوره های آموزش تابلو برق صنعتی آموزشگاه فنون برق ثبت نام کنید.
چطور مدرک بین المللی برق صنعتی دریافت کنیم؟
برای یادگیری برق صنعتی و دریافت مدرک باید مراحلی را سپری کنید در این مقاله به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم که چگونه مدرک بین المللی برق صنعتی را دریافت نمایید.
مرحله اول: یادگیری برق صنعتی از طریق شرکت در دوره های آموزشی
برای دریافت این مدرک ابتدا و پیش از هر اقدامی می بایست کلیه فوت و فن ها و مهارت های مورد نیاز این شغل را یاد گرفته و خود را به یک برقکار صنعتی حرفه ای تبدیل کنید.
شناخت انواع تابلوهای برق، انواع قطعات به کار رفته در تابلوهای برق (انواع سنسورها، کنتاکتور، فیوز، بی متال، ریل، گلند و غیره)، طراحی انواع مدار فرمان ( مدار فرمان چپگرد راستگرد، ستاره مثلث و غیره)، طراحی و مونتاژ انواع تابلو برق، عیب یابی تابلوهای برق برخی از مهارت هایی است که در این شغل می بایست کسب نمایید.
امروزه آموزشگاه های متعددی دوره های برق صنعتی را برگزار می نمایند، توصیه می کنیم بهترین آموزشگاه برق صنعتی را شناسایی کرده و در دوره های آن ثبت نام نمایید.
آموزشگاه فنون برق یکی از بهترین مراکز فنی حرفه ای آموزش برق صنعتی است که به صورت کاملا عملی و در کارگاه های مجهز به آموزش صفر تا صد برق صنعتی پرداخته و در مدت زمانی کوتاه شما را به یک برقکار حرفه ای تبدیل می کند.
مرحله دوم: ثبت نام و شرکت در آزمون های فنی حرفه ای برق صنعتی
پس از یادگیری برق صنعتی برای دریافت مدرک بین المللی و فنی حرفه ای برق صنعتی می بایست در آزمون های فنی حرفه ای کشور که به صورت سراسری برگزار می شود، ثبت نام کرده و حداقل نمره قبولی را در آزمون تئوری و عملی برق صنعتی کسب نمایید.
در آزمون های تئوری برق صنعتی می بایست به مجموعه ای از سوالات برق صنعتی که به صورت چهار گزینه ای می باشد، پاسخ دهید. حداقل نمره قبولی در این آزمون ۵۰ می باشد.
حداقل نمره قبولی در آزمون های عملی ۷۰ بوده همچنین در صورت کسب حداقل معدل ۷۰ در آزمون عملی و کتبی برق صنعتی با ضریب وزنی ۲۵% و ۷۵% آزمون کتبی و عملی نیز نمره قبولی را کسب کرده اید.
حتماً بخوانید: راهنمای جامع و تصویری استعلام گواهینامه فنی حرفه ای
انواع مدارک فنی حرفه ای برق صنعتی
مدرک ارائه شده در سازمان فنی حرفه ای کشور به سه دسته مدرک گذر مهارتی، مدرک مورد تایید فنی حرفه ای و مدرک رسمی تقسیم می شود. در میان این مدارک، مدرک رسمی بیشترین اعتبار را داشته و در صورتی که می خواهید مدرک بین المللی برق صنعتی را دریافت کنید می بایست برای دریافت این مدرک اقدام کنید.
ویژگی های مدرک رسمی فنی حرفه ای برق صنعتی
- مدرک رسمی فنی حرفه ای قابل ترجمه می باشد.
- این مدرک به دلیل داشتن کد بین المللی در ۱۸۶ کشور دارای اعتبار است. بنابرابن در صورت قصد مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای را دارید، داشتن این مدرک می تواند به شما در این زمینه کمک نماید.
- با دریافت این مدرک می توانید جهت دریافت تسهیلات خود اشتغالی و کارآفرینی از بانک ها اقدام کنید.
- در صورت دریافت این مدرک می توانید برای دریافت پروانه کسب اقدام کنید.
فرصت های شغلی برقکار صنعتی
برقکار صنعتی از فرصت های شغی بسیاری برخوردار می باشد، برخی از این فرصت ها عبارتند از:
- مشغول به کار شدن در اداره برق و نیروگاه ها
- استخدام در کارخانجات، شهرک های صنعتی، کارگاه ها صنعتی و تولیدی به عنوان تکنسین برق صنعتی
- استخدام در بیمارستان ها، مراکز تجاری، نظامی و غیره
- فعالیت به صورت شخصی به عنوان طراح و نصاب تابلوهای برق
- فعالیت به صورت برقکار سیار صنعتی
در این مقاله شما را با نحوه دریافت مدرک بین المللی برق صنعتی آشنا کردیم. در صورتی که قصد دارید وارد بازار کار این شغل شده و مهارت های مورد نیاز آن را کسب نمایید توصیه می کنیم در دوره های آموزش برق صنعتی آموزشگاه فنون برق ثبت نام کنید.
سلام، برای گرفتن مدرک درجه یک برق صنعتی (بین المللی) باید مدرک درجه ۲ رو قبلش گرفته باشیم، یعنی برا گرفتن مدرک بین المللی پیشن نیاز لازم داره !؟