لیسه گیری خودرو چیست؟

5 دقیقه زمان مطالعه

شاید تا به حال این سوال برایتان پیش آمده باشد که لیسه گیری خودرو چیست؟ بدنه خودرو از سه لایه آلیاژ تشکیل شده که در اثر عوامل مختلفی مانند تصادف امکان دارد دچار خراشیدگی شوند. اگر این خراشیدگی محدود به لایه اول باشد، سطحی است و به راحتی برطرف می‌ شود. اما اگر خراشیدگی به لایه دوم و سوم برسد، عمیق است و باید برای برطرف کردن آن از لیسه گیری استفاده کرد. برای انجام لیسه گیری ابتدا تعمیرکار متخصص محل خراشیدگی عمیق را با یک نوع شوینده خاص می‌شوید و بعد آن را در مقابل نور خورشید یا فرابنفش قرار می‌ دهد. در مرحله بعد برای رنگ‌ های ترک خورده خودرو ترمیم می‌ کند.

لیسه گیری خودرو چیست؟ فنون برق

برای اینکار ابتدا بتونه کاری انجام می‌ شود و در نهایت رنگ بر روی آن قرار می‌ گیرد. لازم به ذکر است که رنگ‌ های اضافی برداشته می‌ شوند تا ظاهر خودرو زیباتر شود. نکته‌ ای که باید به آن اشاره کرد این است که در پولیش کاری برای آنکه مواد مورد استفاده در فرورفتگی خراش پخش نشوند، باید بدن خود رو کاملا خشک باشد. علاوه بر موارد گفته شده تعمیر رنگ ترک خورده بدنه خودرو از هزینه نسبتا بالایی برخوردار است. برای آموزش لیسه گیری و ایر براش خودرو روی لینک کلیک کنید.

لیسه گیری خودرو چگونه انجام می‌ شود؟

قبلا اشاراتی در مورد چگونگی لیسه گیری خودرو کردیم. در ادامه توضیحات بیشتری در این خصوص می‌ دهیم. اولین مرحله برای این کار، تشخیص خراشیدگی و میزان وخامت آن است که توسط تعمیرکار حرفه‌ ای انجام می‌ شود. سپس با استفاده از یک شوینده مخصوص محل خراش به خوبی می‌ شویند و تمیز می‌ کنند. بعد از اتمام این فرایند آن را در مقابل نور خورشید یا فرابنفش قرار می‌ دهند تا وسعت همچنین عمق خراش به خوبی مشخص شود. متخصص پس انجام مراحل بالا باید کد رنگ خود رو مشخص کند و با رنگ خشک یا جامد محل خراش را کاملا پر کند. لازم به ذکر است در همین مرحله نیز عمل بتونه گیری نیز انجام می‌ شود.لیسه گیری خودرو چگونه انجام می‌شود؟

وقتی رنگ خشک و جذب بدنه خودرو شده نوبت به صافکاری و لیسه کشی خودرو می‌ رسد. در این مرحله با استفاده از لیسه‌ های نرم و مخصوص عمل لیسه کشی انجام می‌ شود. لازم به ذکر است که قسمت‌ های اضافی  لیسه باید برداشت شود. بعد از تمام مراحل انجام شده مرحله پولیش کاری و واکس بدنه انجام شود.

چرا بعد از لیسه گیری خودرو باید پولیش انجام داد؟

اشاره کردیم که بعد از لیسه گیری نیاز است پولیش کاری و واکس بدنه انجام دهیم. در ادامه نکاتی که مربوط به این کار است را مورد بررسی قرار می‌ دهیم. اولین نکته‌ ای که باید در مورد پولیش کاری گفت این است که عمل مربوطه با استفاده از رنگ جامد قوی و دستگاه پولیش به انجام می‌ رسد.

همان طور که قبلا نیز اشاره کردیم برای آنکه از پخش شدن مواد به کار رفته جلوگیری شود، بدنه خودرو باید به طور کامل خشک شود. پولیش باید متناسب با رنگ بدنه انتخاب شود؛ چرا که امکان دارد به رنگ خودرو آسیب وارد کند. مرحله دیگری که باید بعد از لیسه گیری خودرو انجام می‌ شود، واکس بدنه است. واکس بدنه برای خودرو باید متناسب با دمای هوا و کاربری خودرو انتخاب شود. اما به طور کلی باید گفت برای انجام این کار از واکس نرم استفاده می‌ شود.

چه زمانی باید لیسه گیری خودرو انجام شود؟

بهترین زمان بعد از آسیب دیدن بدنه است؛ یعنی زمانی که هنوز رنگ بدنه به طور کامل نریخته است. اگر در این زمان به متخصص صافکاری مراجعه کنید، امکان دارد دیگر نیاز نباشد که هزینه بسیار بالایی برای انجام لیسه گیری پرداخت کنید. ولی اگر دیر اقدام کنید مجبور به پرداخت هزینه بیشتری هستید.

زمان انجام لیسه گیری خودرو

لیسه گیری خودرو چه تفاوتی قلم گیری خودرو دارد؟

این دو روش یک سری تفاوت با هم دارند که در ادامه آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌ دهیم. اولین نکته‌ ای که باید به آن اشاره کرد این است که بعد از قلم گیری کاملا مشخص است که ماشین آسیب دیده و ترمیم شده است. اما در روش لیسه گیری اینگونه نیست؛ به صورتی که دیگر هیچ گونه خط یا خشی بر روی بدنه مشخص به چشم نمی‌ آید. به همین دلیل نتیجه می‌ گیریم لیسه گیری خودرو یک روش دقیق و تمیز است.

در لیسه گیری لایه‌ های رنگ به خوبی خشک می‌ شوند؛ در نتیجه مقاومت رنگ بالا می‌ رود به صورتی که بعد از شست‌ و شو و پولیش کاری همچنان سالم باقی می‌ ماند. لازم به ذکر است قیمت لیسه گیری خودرو نسبت به قلم گیری بیشتر است؛ چرا که باید زمان بیشتری را برای آن اختصاص داد. به طور کلی روش لیسه گیری روش بهتری برای از بین رفتن خط و خطوط بدنه ماشین می‌ شود.

هزینه لیسه گیری خودرو چه قدر است؟

در هزینه لیسه گیری عوامل مختلفی تاثیر می‌ گذارند که در ادامه بعضی از انواع آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌ دهیم. یکی از موارد تاثیرگذار بر روی قیمت میزان عمق و قدمت خراشی است که بر روی بدنه وارد شده است. همچنین نوع مواد شوینده‌ ای که برای شستن خراش‌ ها نیز استفاده می‌ شوند می‌ تواند بر روی قیمت تاثیر بگذارد. از دیگر مواردی که بر روی قیمت لیسه گیری نقش دارد نوعی موادی است که برای پولیش کاری مورد استفاده قرار می‌ گیرد. همچنین مدل و رنگی که ماشین دارد نیز بر روی قیمت نهایی لیسه گیری تاثیر بسیار زیادی می‌ گذارد.

لیسه گیری خودرو چه معایبی دارد؟

لیسه گیری خودرو بستگی به عمق خراشی دارد بر روی بدنه خودرو ایجاد شده است. وقتی این عمل انجام می‌شود قطر بدنه خودرو نسبت به زمان قبل از آسیب کاهش پیدا می‌ کند. به همین احتمال آسیب رسیدن و خطر برای سرنشینان به مقدار زیادی افزایش پیدا می‌ کند که همین عامل باعث افت قیمت خودرو می‌ شود.

کلام پایانی

طبق مطالب موجود در متن امیدوارم متوجه شده باشید که لیسه گیری خودرو چیست؟ و چه فوایدی دارد. این روش می‌ تواند خودرو آسیب را به مقدار بسیار زیادی به حالت اول خود بازگرداند؛ به طوری که قدرت تشخیص خراش بر روی بدنه آن کار سختی می‌شود. روش قلم گیری نسبت به این روش ساده‌ تر است و بعد از انجام به وضوح متوجه می‌شوید که خودرو آسیب دیده است. در نتیجه به طور کلی لیسه گیری خودرو روش بهتری است. اما باید به این نکته نیز دقت کرد که هزینه لیسه گیری به مراتب از قلم گیری بیشتر است زیرا زمان و دقت بسیار زیادی را به خود اختصاص می‌دهد.

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *