آموزش جامع تعمیر دوربین گوشی موبایل

5 دقیقه زمان مطالعه

تعمیر دوربین گوشی موبایل یکی از مشکلات متداول در موبایل می باشد. بدون شک دوربین به عنوان مهمترین قسمت یک تلفن همراه به شمار می رود. امروزه تولیدکنندگان تلفن همراه به دوربین محصولات خود اهمیت ویژه ای می دهند و همواره در بروزرسانی محصولات خود دوربین را مد نظر قرار می دهند، و سعی می کنند دوربین های تلفن های همراه تولیدی خود را، به استانداردها و کیفیت های روز مجهز کنند.

تعمیر دوربین گوشی

این قطعه به مانند سایر قسمت های تلفن همراه عمر مفیدی دارد و پس از یک مدت نیاز به تعمیرات پیدا می کند، آموزش تعمیر دوربین گوشی موبایل ، موضوع مقاله ای است که امروز قصد داریم به بررسی آن بپردازیم.

علائم خرابی دوربین گوشی

در حالت کلی علائم خرابی دوربین گوشی موبایل می توانند علت های سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشند. از شایع ترین علائم خرابی دوربین گوشی تلفن همراه می توان به این موارد اشاره کرد:

تیره بودن عکس ها

اگر مدتی است که عکس ها و فیلم های گرفته شده شما کیفیت قبلی را ندارند، مثلا مات و یا تار هستند، به احتمال زیاد دوربین تلفن همراه شما دچار خرابی شده است. البته قبل از این موضوع باید از خاک نداشتن لنز دوربین، و نور مناسب در محیط های عکسبرداری و فیلمبرداری مطمئن بود.

صدا دادن لنز دوربین گوشی

صدا دادن لنز دوربین نیز یکی از علائم خرابی این قطعه به شمار می رود. آب خوردگی گوشی و دوربین و یا ورود گرد و خاک به داخل بدنه گوش تلفن همراه می تواند عامل این قضیه باشد. صدا دادن لنز معمولا راه تعمیراتی ندارد و برای این کار بهترین کار تعویض دوربین است.

مشکل سیاه شدن دوربین گوشی

مشکل سیاه شدن دوربین گوشی

سیاه شدن دوربین گوشی هنگام عکس گرفتن یکی از نشانه های خراب شدن دوربین می باشد. این مشکل ممکن است بنا به دلایل گوناگونی رخ دهد. ضربه خوردن به لنز دوربین، بسته ماندن شاتر، مشکلات نرم افزاری برخی از دلایل سیاه شدن صفحه دوربین می باشد. برای رفع این مشکل راه حل های گوناگونی وجود دارد.

شما می توانید هنگامی که گوشی روشن است باتری را بیرون بکشید. گوشی را خاموش کرده و بعد 20 تا 30 ثانیه روشن کنید. برنامه های مدیریت دوربین گوشی را پاک کنید. کش و داده های دوربین را پاک کنید. دوربین های عقب و جلو را سوئیچ کنید. گوشی را ریست فکتوری کنید.قابلیت Voiceover گوشی را غیر فعال کنید.

حتماً بخوانید: نشانه های هک شدن موبایل را بشناسید

سوختن دوربین گوشی

تعمیر دوربین گوشی موبایل در زمان سوختن دوربین اقدامی است که تنها با تعویض دوربین انجام می شود. از علائم این مشکل می توان عدم توانایی ورود به قسمت دوربین و یا صفحه سیاه و سفید رنگ اشاره کرد.

دیده شدن لکه های سیاه و غبار بر روی دوربین

در این حالت معمولا در یک قسمت دوربین گوشی لکه هایی دیده می شود که این لکه ها بر روی کیفیت عکس و فیلم تاثیرگذار هستند. در این حالت ابتدا از تمیز بودن لنز دوربین خود اطمینان حاصل کنید. برای این کار می توانید از الکل و یک دستمال نرم استفاده کنید.

اما اگر با این شیوه نیز مشکل حل نشد می توانید ریست فکتوری را امتحان کنید، چون عوامل نرم افزاری مختلفی مثل حافظه پر و ویروس ها در این عامل تاثیرگذار هستند. اما اگر با این روش نیز مشکل حل نشد احتمالا یک مشکل سخت افزاری وجود دارد، و باید برای تعمیر دوربین گوشی موبایل خود به یک تعمیرکار حرفه ای مراجعه کنید.

وزوز کردن دوربین گوشی

یکی از  مشکلات شایع کاربران تلفن همراه صدا دادن دوربین حین فعالیت آن است. این مورد می تواند جنبه ای سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشد. اگر ریشه این مشکل در عوامل نرم افزاری باشد می توان با مراجعه به قسمت تنظیمات و حذف کردن دیتاها و کش برنامه دوربین، این مشکل را رفع کرد.

اگر با این ترفند نیز مشکل رفع نشد می توانید گوشی خود را در حالت Safe Mode قرار داده و این مشکل را رفع کنید.

روشن نشدن فلاش دوربین

فلش دوربین کاربردهای متنوعی برای عکاسی، فیلمبرداری و حتی چراغ قوه دارد. روشن نشدن این چراغ عمدتا به منزله سوختن آن خواهد بود و تخصص رفع این مشکل در حیطه تعمیر دوربین گوشی موبایل است.

در جدول زیر به برخی از دیگر مشکلات دوربین گوشی مانند دوربین خود به خود فوکوس می کند، دوربین جلو کار نمی کند، دوربین خود به خود خارج می شود و غیره و راه حل رفع آن پرداخته ایم.

حتماً بخوانید: چگونه باتری گوشی را کالیبره کنیم؟

علائم خرابی دوربین گوشی

نکات تعمیر و تعویض دوربین موبایل

یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام تعمیر و تعویض دوربین موبایل می بایست مورد توجه قرار گیرد مهارت در انجام کار است. از آنجایی دوربین یکی از قطعات بسیار حساس موبایل می باشد بنابراین برای تعمیر و تعویض این قطعه می بایست از مهارت و دقت بالایی برخوردار بود.

دقت داشته باشید که با تعمیر اشتباه دوربین امکان دارد که دستگاه شما در آینده با مشکلات بیشتری روبه رو شود. بنابراین توصیه می کنیم پیش از عیب یابی و تعمیر دوربین دوره های آموزش تعمیرات موبایل را در آموزشگاهی معتبر سپری کنید.

adspic

تا 30٪ تخفیف

دوره آموزش تعمیرات موبایل

دلایل خرابی دوربین گوشی موبایل

دوربین موبایل مانند سایر قطعات موبایل عمر مفیدی دارد و پس از یک مدت نیاز به تعمیرات پیدا می کند، عوامل گوناگونی باعث آسیب دیدن دوربین گوشی می شوند. در ادامه برخی از مهم ترین دلایل خراب شدن دوربین گوشی بررسی می گردد.

دلایل خرابی دوربین گوشی موبایل

آب‌خوردگی و ورود مایعات به دوربین

آب خوردگی و ورود مایعات داخل دوربین گوشی یکی از رایج ترین دلایل خراب شدن دوربین می باشد. بنابراین برای جلوگیری از این مشکل مراقب باشید که آب و سایر مایعات وارد دوربین نشود.

امکان ضربه و یا خط و خش بر روی لنز

وارد شدن ضربه به لنز دوربین علاوه بر کثیف شدن لنز و وارد شدن خط و خط بر روی آن آسیب هایی به برد دوربین کرده و باعث خراب شدن دوربین می شود. بنابراین دقت داشته باشید که ضربه به لنز دوربین وارد نشود.

تغییر در تنظیمات گوشی

گاهی تغییر در تنظیمات گوشی باعث بروز مشکلات در دوربین تلفن همراه می شود. بنابراین پیش از آنکه اقدام به تعویض و تعمیر دوربین بپردازید تنظیمات را بررسی و در صورت تغییر اصلاح کنید.

فلش شدن گوشی

فلش شدن گوشی یکی دیگر از دلایل آسیب دیدن دوربین در گوشی می باشد. بنابراین هنگام تعمیر دوربین بررسی کنید که آیا گوشی فلش شده است یا خیر.

نکات نگهداری دوربین موبایل

نکات مهم نگهداری دوربین موبایل

  • برای جلوگیری از ورود مایعات و آسیب وارد شدن به برد و دوربین از قرار گرفتن موبایل در نزدیکی مایعات جلوگیری کنید.
  • تا جایی که امکان دارد از فلش کردن گوشی خودداری کنید.
  • برای محافظت لنز دوربین از خط و خش و ضربه از محافظ های دوربین استفاده کنید.
  • از نصب برنامه های ویروسی مربوط به دوربین خودداری کنید.
  • در صورتی که با تنظیمات دوربین آشنایی ندارید آن را تغییر ندهید.

مقاله فوق از دسته مقالات آموزش تعمیرات موبایل می باشد در صورتی که قصد دارید اطلاعات بیشتری درباره این شغل به دست آورید و وارد بازار کار تعمیرات موبایل شوید، توصیه می کنیم در دوره تعمیرات موبایل آموزشگاه فنون برق ثبت نام کنید. جهت کسب مشاوره رایگان می توانید با شماره ۰۲۱۶۶۵۷۶۴۷۶ تماس حاصل نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *