آموزش نصب دوربین مداربسته

آموزش نصب دوربین مدار بسته

آموزش نصب دوربین مدار بسته

آموزش نصب دوربین مدار بسته از دوره‌های بسیار پر سود و پر درآمد حفاظتی می‌باشد. دوربین مدار بسته به دو دسته آنالوگ و تحت شبکه IP تقسیم می‌شود. در کلاس آموزش نصب دوربین مداربسته فنون برق نصب دوربین آنالوگ، تحت شبکه و HD آموزش داده شده و اجزا دوربین‌ها، کابل‌ها و کارت شبکه‌های دوربین‌های آنالوگ و IP، تنظیمات دوربین‌ها به صورت کامل بررسی می‌شود همچنین آموزش انتقال فیلم و تصاویر دوربین به موبایل و اینترنت و backup گیری از فیلم‌ها به طور کامل و عملی به هنرجویان ارائه داده می‌شود. پس از پایان دوره نصب دوربین مداربسته هنرجویان با عملکرد تمامی سیستم‌های دوربین مداربسته آشنا می‌شوند و می‌توانند هر نوع سیستم را راه اندازی کنند و به راحتی وارد بازار کار شوند . ارائه مدرک فنی حرفه‌ای نصب دوربین مدار بسته و پشتیبانی پس از دوره، از مزایای دیگر شرکت در یادگیری نصب دوربین مدار بسته آموزشگاه فنون برق است.

ویژگی های دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته

  • بازآموزی رایگان
  • خوابگاه هنرجویان
  • مدرک معتبر
  • دوره نامحدود
  • ضمانت بازگشت وجه
  • پشتیبانی نامحدود

شهریه آموزش نصب دوربین مدار بسته

3400000 تومان

2400000 تومان

ثبت نام

سرفصل های آموزش نصب دوربین مدار بسته

معرفی انواع دوربین دوربین های مدار بسته

آموزش نحوه قیمت دادن به مشتری

آموزش بازاریابی برای نصب دوربین مدار بسته

آموزش جانمایی دوربین مدار بسته

معرفی تجهیزات جانبی زمان نصب دوربین مدار بسته

آموزش سوکت زدن BNC پرسی

آموزش سوکت زدن شبکه

آموزش نصب ویدیو بالن

آموزش تنظیمات آپلود FTP

آموزش تنظیمات عمومی دستگاه DVR

آموزش تنظیمات دوربین PTZ و اسپید دام

تعلیم استخراج اطلاعات دستگاه به صورت عملی

آموزش اضاقه کردن کاربر جدید بر روی DVR

آموزش عوض کردن پسورد DVR

آموزش انتقال تصویر دوربین بر روی لپ تاپ (IP استاتیک)

آموزش انتقال تصویر از دوربین مدار بسته بر روی موبایل(P2P)

مشاوره رایگان و پیش ثبت نام

    به خوابگاه نیاز دارم.

    لطفا شماره تماس را بدرستی وارد کنید


    انتخاب دوره:


    آموزش برق ساختمان درجه ۱آموزش نصب دوربین مداربستهآموزش نصب اعلام حریقآموزش نصب دزدگیر اماکن


    سوالات متداول عمومی

    آیا بعد از اتمام دوره مدرک هم صادر می‌شود؟ این مدرک در کشورهای دیگر هم اعتبار دارد؟

    پاسخ: بله بعد از اتمام دوره آموزشگاه فنون برق مدرک برای تمام کارآموزان شرکت کننده صادر می‌شود و همچنین آموزشگاه می‌تواند درخواست برای مدرک فنی و حرفه ای و مدرک بین المللی برای شما بدهد که در کشورهای دیگر اعتبار دارد.

    چه مدارکی جهت ثبت نام در کلاس نصب دوربین مدار بسته آموزشگاه الزامی می‌باشد؟

    پاسخ: بعد از پرداخت هزینه ابتدایی جهت انجام ثبت نام، یک قطعه عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه باید همراه کارآموز باشد.

    آیا برنامه خاصی برای شرکت در کلاس های آموزشگاه برای کارآموزان شهرستانی دارید؟

    پاسخ: آموزشگاه فنون برق برای کارآموزان شهرستانی خوابگاه در نظر گرفته است که کارآموزان محترم شهرستانی می‌توانند با هزینه مناسب به خوابگاه ها معرفی گردند.

    آیا اساتید دارای تجربه و سابقه کار می‌باشند؟

    پاسخ: بله تمام اساتید آموزشگاه فنون برق تماما با تجربه و سابقه بالا و نیز دارای مدرک دانشگاهی و موفق در بازار کار می‌باشند.

    چرا دوره های آموزشی آموزشگاه فنون برق بهترین گزینه برای کارآموزان می باشد؟

    چون آموزشگاه فنون برق بزرگترین مرکز تخصصی تمام دوره های برگزار کننده می باشد. همچنین از ویژگی های آموزشگاه : آموزش ویژه راه اندازی شغل در زمینه تمام دوره ها ارائه مدرک زیرنظر سازمان فنی وحرفه ای استفــاده از اساتید با تجربه در حوزه فنی و برق پشتیبانی مادام العمر ونامحدود به کارآموزان ارائـه خوابـگاه بـه کــارآمـوزان شـهرستــانی دراختیار گذاشتن فایلهای آپدیت شده نرم افزاری

    برگزاری دوره نصب دوربین مداربسته برای افراد شاغل به چه صورت است؟

    پاسخ : دوره آموزشی نصب دوربین مداربسته برای افراد شاغل به در خواست خودشان در روزهای تعطیل و آخر هفته برگزار می شود.

    تخفیف های آموزشگاه فنون برق شامل چه کارآموزانی می شود؟

    پاسخ : کار آموزان بعد از گذراندن یک دوره برای ثبت نام دوره های بعدی و همچنین در صورت معرفی هنرجوی دیگر می توانند از تخفیف های آموزشگاه بهره مند شوند.

    سوالات متداول تخصصی

    آیا کلاس‌های آموزش دوربین مدار بسته آنالوگ و IP به صورت عملی می‌باشد؟

    پاسخ: بله دوره نصب دوربین مدار بسته به صورت تئوری و عملی برگزار می‌گردد ولی بیشترین تمرکز آموزشگاه روی کار عملی توسط کارآموزان در داخل کارگاه های مجهز می‌باشد.

    دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته چند ساعت است؟

    پاسخ: دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته هم به صورت فشرده و هم به صورت عادی برگزار می‌شود که کارآموزان محترم بر اساس کار و موقعیت شغلی خود می‌توانند انتخاب کنند.

    آموزش نصب دوربین مدار بسته در چه حدی می‌باشد؟

    پاسخ: تمام مراحل دوره نصب دوربین مدار بسته از ابتدا تا انتها در کارگاه آموزشگاه به صورت کاملا عملی توسط استاد انجام شده و توسط خود کارآموز اجرا می‌شود.

    آیا دوره نصب دوربین مدار بسته جزوه دارد و یا به پیش نیاز درسی خاصی احتیاج است؟

    پاسخ: دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته داخل کارگاه به صورت عملی و ویژه بازار کار آموزش داده می‌شود و در صورت نیاز جزوه داخل کلاس در اختیار کارآموز قرار داده می‌شود.

    آیا برای آموزش نصب دوربین ip احتیاجی به پیش نیاز هست؟

    پاسخ: بله باید دوربین آنالوگ را کار کرده باشید و سپس وارد مبحث ip شوید که صفر تا صد کاملا علمی آموزش داده می‌شود.

    دوره نصب دوربین مدار بسته

    دوره نصب دوربین مدار بسته از دوره های آینده دار و پولساز است که در صورت شرکت و ثبت نام در آن می توانید در مدت زمان کوتاهی با نحوه نصب دوربین مدار بسته و راه اندازی آن آشنا شوید. در دوره نصب دوربین مدار بسته شما با انواع دوربین مدار بسته، کاربردهای آنها، نحوه نصب و جانمایی، تنظیمات مربوط به ضبط تصویر، زمان، انتقال تصویر و غیره آشنا می شوید. نحوه ورود به بازار کار نصب دوربین مدار بسته و شیوه درآمدزایی از آن موضوع دیگری است که در طول دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته با آن آشنا خواهید شد. با توجه به پایین بودن سرمایه مورد نیاز برای ورود به این شغل، در صورت ثبت نام در دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته فنی حرفه ای می توانید در مدت زمان کوتاه به درآمد خوبی دست پیدا کنید. آموزش نصب کولر گازی در فنون برق

    دوره نصب دوربین مدار بسته

    آموزش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ و IP

    آموزش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ و تحت شبکه مستلزم طی کردن مراحل گوناگونی است. مراحل نصب دوربین های مدار بسته گوناگون است. انجام اشتباه هر یک از این مراحل در کارکرد و عملکرد صحیح دوربین تاثیرگذار می باشد. به طور کلی برای نصب صحیح این وسیله می بایست مراحلی که در ادامه به آن می پردازیم طی شود.

    نقشه نصب دوربین را طراحی کنید.

    اولین مرحله از مراحل آموزش دوربین مدار بسته تهیه نقشه است. پیش از شروع کار ابتدا لازم است که نقاطی که قصد نصب دوربین در آنها را دارید بر روی کاغذ بکشید. درب های ورودی، پارکنیگ، راه پله، اتاق برق، تاسیسات، موتورخانه برخی از مهم ترین بخش هایی است که بهتر است دوربین در آنها نصب شود.

    انتخاب بهترین دوربین مدار بسته

    پس از آنکه تعداد و مکان نصب دوربین مشخص شد. توصیه می کنیم با توجه به ویژگی محیط بهترین دوربین را انتخاب و خریداری کنید. به طور مثال اگر دوربین در بیرون ساختمان نصب می شود بهتر است از دوربین های دید در شب استفاده شود.

    نصب دوربین در بهترین محل

    حالا نوبت آن است که با توجه به نقشه طراحی شده دوربین را در بهترین مکان نصب نمایید. معمولا دوربین های مدار بسته در کنج اتاق نصب می شوند. توصیه می کنیم دوربین را در مکانی نصب کنید که از دسترس افراد خارج باشد. پس از انتخاب مکان مناسب دوربین را پیج و به کمک دریل در مکان انتخاب شده نصب کنید. توجه داشته باشید که در برخی از دوربین های مدار بسته تامین برق توسط آداپتور صورت می گیرد که این آداپتور در کنار محل نصب دوربین در جعبه ای قرار گرفته است.

    دقت داشته باشید این مرحله یکی از مهم ترین مراحلی است که هنگام نصب دوربین های مدار بسته باید به آن توجه داشته باشد. آموزش جانمایی دوربین یکی از سرفصل های مهمی است که در کلاس آموزش نصب دوربین مدار بسته آموزشگاه فنون برق به طور کامل آموزش داده می شود.

    کابل کشی و اتصال به منبع تغذیه

    بسته به نوع دوربین و آنالوگ یا تحت شبکه بودن آن نوع کابل و منبع تغذیه متفاوت است. سیم کشی دوربین های آنالوگ به کابل برق و انتقال نیاز داشته و دوربین های تحت شبکه نیازی به سیم کشی نداشته و از طریق شبکه تصاویر را منتقل می کنند.

    اگر در حال نصب دوربین های آنالوگ هستید از کابل های RG59، RG6 و RG11 برای اتصال به دستگاه DVR استفاده کنید. در صورت نصب دوربین های تحت شبکه از بایستی از کابل های ۶Cat،Cat5، Cat5e برای اتصال به NVR استفاده کنید. در دوره های آموزشی نصب دوربین مدار بسته به طور کامل به این موضوع پرداخته و آموزش داده می شود.

    تنظیمات دوربین مدار بسته

    پس از نصب دوربین، حالا نوبت آن است که تنظیمات آن را انجام دهید. انتقال تصاویر دوربین مداربسته روی موبایل، کامپیوتر و غیره، تنظیمات زمان، تاریخ، نور و غیره برخی از تنظیماتی است که باید به آن توجه داشته باشید.

    آموزش صفر تا صد نصب دوربین مدار بسته

    بازار کار نصب دوربین مدار بسته

    دوربین های مدار بسته از جمله سیستم های امنیتی و رفاهی هستند که نقش مهمی در افزایش امنیت در ساختمان ها دارد از طرفی با توجه به مزایای این وسیله و نقش مهمی که در افزایش امنیت دارد اداره امکان نصب این وسیله را در بسیاری از ساختمان های اداری، تجاری، مسکونی، فروشگاه ها و غیره اجباری کرده است همین موضوع باعث شده تا تقاضا برای خرید این وسیله افزایش یابد.

    به دنبال افزایش تقاضا برای نصب دوربین های مدار بسته بدون شک نیاز به یک نصاب حرفه ای برای نصب اصولی و تنظیمات این وسیله بیش از پیش احساس می شود. همه این موارد به خوبی نشان از بازار کار این رشته فنی حرفه ای می دهد.

    بنابراین اگر نگران بازار کار شغل دوربین مدار بسته هستید به شما اطمینان می دهیم که با آموزش نصب دوربین مدار بسته و یادگیری مهارت های این حرفه به صورت تخصصی در مدت زمان کوتاهی به درآمد بالایی دست خواهید یافت.

    فرصت های شغلی نصاب دوربین مدار بسته

    فرصت های شغلی برای این حرفه بسیار است. در صورت شرکت در دوره آموزش نصب دوربین مداربسته فنی حرفه ای می توانید:

    • به صورت شخصی و با راه اندازی مغازه به جذب مشتری و درآمدزایی بپردازید.
    • با استخدام در اداره راهنمایی و رانندگی به نصب انواع دوربین ها در این اداره بپردازید.
    • به استخدام نمایندگی های دوربین مدار بسته در آیید.
    • به استخدام مراکز نصب دوربین و دیگر سیستم های امنیتی درآیید.
    • با انتشار آگهی در دیوار و شیپور به جذب مشتری بپردازید.
    • در سایت های خدمات آنلاین مانند آچارباز، آچاره ، استادکار ، امدادکاران و غیره ثبت نام کنید و به جذب مشتری از این طریق بپردازید.
    • در شبکه های اجتماعی فعالیت کرده و به جذب مشتری بپردازید.

    درآمد نصاب دوربین مدار بسته

    درآمد در این شغل همانند دیگر مشاغل فنی است یعنی دانش و مهارت شما در نصب دوربین مدار بسته و تنظیمات همچنین تجربه شما در این حرفه تعیین کننده میزان درآمد شما می باشد. به طور مثال اگر تنها مهارت در نصب دوربین آنالوگ را داشته باشید درآمد شما در مقایسه با فردی که آموزش نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه را دیده و می تواند انواع دوربین را نصب نماید متفاوت خواهد بود. یا اگر علاوه بر نصب دوربین، دانش برقکاری ساختمان و هوشمند سازی را نیز داشته باشید درآمد شما بیشتر خواهد شد. با شرکت در دوره آموزش برق ساختمان و آموزش هوشمند سازی ساختمان می توانید به این مهارت ها در مدت زمانی کوتاه دست یابید.

    علاوه بر دانش و مهارت مشتری مداری شما، سرعت و دقت در کار، میزان ارتباطات در کار، کیفیت کار و تبلیغات از دیگر عوامل مهم و تاثیرگذار بر درآمد شما در این شغل می‌باشد.

    به طور کلی اگر بخواهیم متوسط درآمد نصاب دوربین مدار بسته را بیان کنیم می‌توان درآمدی برابر با 15 تا 20 میلیون برای این حرفه در نظر گرفت.

    هزینه نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته چقدر است؟

    پاسخ این سوال به عوامل متعددی وابسته است. تعداد دوربین ها در قیمت بسیار مهم است. طبیعی است که هرچقدر محیط مورد نظر وسیع تر باشد، دوربین های زیادی نیز برای پوشش منطقه نیاز است. سپس با توجه به تعداد دوربین ها باید بررسی کنید که هر مانیتور چند فیلم را با چه کیفیتی نمایش میدهد تا تعداد مانیتور ها را نیز تعیین کنید. میانگین اجرت نصب دوربین مداربسته برای دوربین آنالوگ 200 تومان و دوربین AHD نیز 250 تومان است.

    انواع دوربین مدار بسته

    یکی از موضوعات مهمی که شما برای ورود به بازار کار این حرفه باید با آن آشنا باشید و در دوره های آموزش نصب دوربین مدار بسته به طور کامل به آن پرداخته می شود شناخت انواع دوربین مدار بسته و ویژگی های هر یک می باشد. دوربین های مدار بسته انواع گوناگونی دارند و هر یک از آنها با توجه به کاربردهای گوناگونی که دارند برای مکان خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. دسته بندی انواع دوربین مدار بسته متفاوت است اگر بخواهیم این وسیله را بر اساس تکنولوژی دسته بندی کنیم دوربین ها به سه دسته آنالوگ، تحت شبکه و HD تقسیم می شوند. دوربین های مدار بسته از نظر شکل ظاهری متفاوت اند، دوربین مدار بسته بولت، دام ، اسپید دام، چشم ماهی، پین هول، حرارتی، روز و شب، دید در شب برخی از انواع دوربین بر اساس شکل ظاهری هستند. دوربین های مدار بسته بر اساس لنز نیز متفاوت هستند، دوربین‌های لنز فیکس، لنز وریفوکال و AL برخی از انواع دوربین بر اساس کیفیت متفاوت لنز هستند.

    تفاوت دوربین آنالوگ و تحت شبکه ( ip)

    پیش از آنکه به بررسی و مقایسه تفاوت‌های این دو دوربین بپردازیم بگذارید شما را با هر یک از این دوربین‌ها آشنا کنیم.

    دوربین‌های مدار بسته آنالوگ از انواع قدیمی دوربین به حساب می‌آیند. این دوربین‌ها از طریق امواج آنالوگ کار کرده و امواج آنالوگ و نوع کابلی که برای آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد در کیفیت تصاویر ضبط شده توسط این دوربین‌های بسیار حائز اهمیت است. این دوربین سیگنال‌های ویدئویی را به شکل امواج آنالوگ ارسال کرده و توسط دستگاه DVR تصاویر را ضبط می‌نماید.

    دوربین مدار بسته تحت شبکه یکی از دیگر انواع دوربین مدار بسته است. این دوربین برخلاف دوربین آنالوگ برای ارسال تصاویر از پروتکل‌های شبکه استفاده می‌کند. دستگاه NVR، هارد دیسک، منبع تغذیه، سوئیچ شبکه، کابل شبکه، کابل برق، اتصالات شبکه برخی از اجزای این دوربین است.

    اما پس از آشنایی با دوربین‌های آنالوگ و تحت شبکه نوبت آن است که با تفاوت‌های این دو دستگاه آشنا شویم. کیفیت و رزولوشن تصاویر در دوربین های تحت شبکه در مقایسه با آنالوگ بیشتر است. نوع دستگاه ضبط کننده تصویر در این دوربین ها متفاوت است در دوربین های آنالوگ از دستگاه DVR و در دوربین های تحت شبکه از NVR استفاده می‌شود. از لحاظ امنیت، دوربین مداربسته تحت شبکه، از امنیت بالاتر و بهتری در مقایسه با دوربین مداربسته آنالوگ بهره مند می‌باشد. دوربین‌های تحت شبکه در مقایسه با نوع آنالوگ به علت برخورداری از عمق تصویر برداری بالا، مساحت و فضای قابل توجهی را تحت پوشش خود قرار می‌دهند. در فواصل طولانی، کیفیت تصاویر دوربین های آنالوگ به میزان چشمگیری کاهش می یابد این موضوع در دوربین های تحت شبکه دیده نمی شود. برای نصب و پیاده سازی دوربین آنالوگ، نیاز به کابل کشی بالایی می شود. این امر هزینه‌های بالایی را در پی دارد در حالی که در دوربین های تحت شبکه به این هزینه نیاز نمی باشد. دوربین مداربسته ، از بازه قیمت مقرون به صرفه در مقایسه با دوربین مداربسته تحت شبکه، برخوردار می باشد. دوربین مداربسته IP، از انعطاف پذیری بسیار بالایی بهره مند است. .

    تفاوت دستگاه DVR و NVR

    دستگاه های DVR و NVR هر دو یک وظیفه مشترک را دارند و آن هم ضبط فیلم دوربین مدار بسته است. NVR که مخفف کلمه Network Video Recorder است یک دستگاه ضبط تصاویر تحت شبکه است و DVR که مخفف کلمه Digital Video Recorder می‌باشد یک ضبط کننده ویدئویی دیجیتال است. دستگاه DVR داده‌های دریافتی از سمت دوربین را در دستگاه ضبط کننده پردازش می‌کند، اما NVR داده‌ها را رمزنگاری و پردازش می‌کند. دستگاه های DVR برق دوربین را تامین نمی کنند و هر دوربین باید مستقیما به یک دستگاه ضبط کننده متصل شود. در دستگاه NVR نیازی به اتصال فیزیکی دوربین نمی باشد و تنها یک سیگنال دیجیتال را از دوربین دریافت می کند. از نظر ظاهر نیز دستگاه های DVR و NVR با هم تفاوت هایی دارند. دستگاه NVR دارای پورت شبکه RJ45 و DVR دارای درگاه کواکسیال است. به طور کلی باید بگوییم که DVR از دستگاه NVR انعطاف پذیری کمتری دارد. از نظر نحوه پشتیبانی و ذخیره اطلاعات NVR می تواند تصاویر را هم بر روی هارد، شبکه و حتی بدون شبکه ذخیره سازی کند. لازم به ذکر است که کیفیت تصاویر NVR از DVR بالاتر است.

    تفاوت NVR و DVR

    نصب دوربین مدار بسته به تلوزیون

    در ابتدا باید از نوع دوربین مدار بسته آنالوگ خود اطمینان حاصل کنید و توجه کنید که آیا از فناوری CVBS استفاده می‌‍کند یا نه. مکان دوربین را مشخص کنید، برای اتصال دوربین به منبع تغذیه از کانکتور P4 استفاده کنید. برای اتصال دوربین به تلوزیون لازم است از مبدل BNC به RCA استفاده کنید. دوربین مدار بسته را با کمک این مبدل به ورودی ویدئوی استاندارد تلوزیون وصل کنید. سپس تلوزیون را روشن کنید و ورودی A7 را انتخاب کنید. حال تصاویر و فیلم های دوربین مدار بسته به نمایش در می‌آید. آموزش هوشمند سازی ساختمان

    بهترین آموزشگاه نصب دوربین مدار بسته در تهران

    سوالی که پیش می‌آید این است که حالا آموزش نصب دوربین مدار بسته را در کدام آموزشگاه بگذرانیم؟ آیا تمام آموزشگاه‌ها از کیفیت یکسانی برخوردار هستند؟ بهترین آموزشگاه نصب دوربین مداربسته کجاست؟ در پاسخ به این سوالات باید بگوییم که برای گذراندن این دوره بهتر است آموزشگاهی را انتخاب کنید که حتما این چند ویژگی را داشته باشد: اول این که مجوز سازمان فنی و حرفه ای را داشته باشد. دوم اینکه دوره نصب دوربین مدار بسته را به صورت عملی برگزار کرده و به تمامی تجهیزات و ابزار لازم برای نصب این دوربین ها مجهز باشد. سوم اینکه بعد از اتمام دوره، پشتیبانی داشته باشد و در پایان دوره نیز مدرک معتبر به شما ارائه شود.

    مزایای شرکت در دوره نصب دوربین مدار بسته آموزشگاه فنون برق

    شما علاقه‌مندان عزیز با شرکت در دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته آموزشگاه فنون برق از مزایای زیادی بهره‌مند خواهید شد. طبق آمار و میزان رضایتمندی هنرجویان، آموزشگاه فنون برق کاربردی ترین و پربازده‌ترین دوره نصب دوربین را برگزار می‌کند.
    این دوره به پیش نیاز خاصی احتیاج ندارد و هنرجویان از صفر تا صد مطالب را فرا می‌گیرند. پس از اتمام دوره مهارت آموزان هرآنچه که برای ورود به بازار کار احتیاج است را بدست خواهند آورد.

    • آموزش تئوری و عملی در کارگاه های مجهز و پیشرفته
    • بهره مندی از اساتید مجرب و به نام
    • امکان بازآموزی رایگان در صورت عدم یادگیری مباحث
    • اعطای گواهینامه معتبر فنی و حرفه ای
    • پشتیبانی از هنرجویان حتی پس از اتمام دوره
    • معرفی خوابگاه به مهارت‌آموزان در نزدیکی آموزشگاه
    • برگزاری کلاس با حداقل شرکت کننده جهت بهبود کیفیت آموزشی
    • دسترسی آسان به وسایل نقلیه عمومی
    به این نوشته امتیاز دهید

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شهریه دوره : 3.400.000 تومان

    شهریه با تخفیف : 2.400.000 تومان