مشکلات صفحه نمایش گوشی گسترده بوده و عیب یابی LED گوشی موبایل به وسیله روش های مختلفی امکان پذیر است و مستلزم شناخت درست از کارکرد این قطعه برای رفع عیوب احتمالی می باشد. مشکلات صفحه نمایش گوشی گسترده می باشد عدم تصویر دهی صفحه نمایش، پرش تصویر در صفحه نمایشگر، وجود خطوط افقی بر روی صفحه نمایش، سیاه شدن صفحه نمایش از جمله رایج ترین مشکلات صفحه نمایش می باشد که بیشتر کاربران موبایل با آن مواجه می شوند.
در این مقاله از سری مقالات آموزش تخصصی تعمیرات موبایل به بررسی مشکل صفحه نمایش موبایل و راهنمای رفع مشکلات خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.
در اولین گام برای عیب یابی LED باید ابتدا ایراد موجود را با توجه به آثاری که از قبیل خطوط عمودی و افقی در صفحه نمایشگر، یا دیده شدن لک یا هر گونه اثری از شکستگی و هیمن طور پرش تصویر به صورت جداگانه بررسی نمود.
مشکلات مربوط به صفحه سیاه یا سفید شدن در صفحه نمایش موبایل ممکن است به دلیل مشکلاتی که هنگام هنگ یودن گوشی به وجد می آید باشد و یا ایراد در قسمت صفحه نمایش سبب بروز مشکل در صفحه نمایش ال ای دی باشد. هنگامی که صفحه نمایش گوشی هنگام استفاده از آن سفید شد گوشی را روشن می کنیم تا هنگامی که نور آن خاموش شود. در همین هنگام زمانی که صفحه خاموش می شود کلیدهای هوم و پاور و کلیدهای مربوط به صفحه نمایش را فشار می دهیم تا وقتی که گوشی روشن شود. اگر روشن شد در نهایت صفحه نمایش روشن می شود.
در هنگامی که صفحه نمایش مربوط به ال ای دی گوشی سیاه می شود به دلیل تامین نور نمایشگر از پیکسل ها در ال ای دی اگر تصویر وجود نداشته باشد به این معنی است که نمایشگر نور ندارد. در این صورت برای عیب یابی LED جهت سیاه شدن صفحه نمایش باید آن را به کامپیوتر وصل کرد تا بتوان عیب یابی در ال ای دی را به صورت تخصصی بررسی نمود.
برای عیب یابی LED گوشی می توان مسیر محافظ ها را در نقشه روی برد گوشی پیدا کرده و آن را به شکلی مناسب رفع نمود. این روش نیاز به آموزش و تجربه دارد تا روش عیب یابی LED و رفع ان به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.
گاهی ممکن است پرش موجود در صفحه نمایش ال ای دی گوشی و یا مشکلات LIGHT و یا NOLIGHT موجود در گوشی مربوط به سیگنال های موجود در سی پی یو باشد. وجود هر نوع خرابی و یا لحیم مردگی در این قسمت می تواند مشکلاتی مانند تصویردهی نامطلوب را به همراه داشته باشد. برای رفع مشکل پس از عیب یابی LED در قسمت سی پی یو می توان از ریبال کردن استفاده کرد که این روش یک روش بسیار تخصصی است و باید با دقت هرچه تمام تر انجام شود.
از آنجایی که قسمت پردازنده یکی از قطعات سخت افزاری بسیار حساس و مهم در موبایل می باشد از این رو تعویض این قطعه و یا ریبال کردن آن کار راحتی نیست از این رو باید با توجه به پایه های ظریف این قطعه تعویض آن به دقت صورت گیرد تا ریسکی در آن وجود نداشته باشد. آموزش تعمیرات موبایل فنی و حرفه ای روش های آشنایی با قطعات سخت افزاری و قطعاتی مانند ال ای دی را به بهترین شکل ممکن به لحاظ کارکردی و تعمیرات ارائه می نماید.
مقاله ای که خواندید از دسته مقالات آموزش تعمیرات موبایل از وبلاگ فنون برق بود. در صورتی که تمایل دارید تعمیرات موبایل را به صورت کامل فرا گیرید تعمیرکار حرفه ای موبایل شوید، می توانید در دوره آموزش تعمیر موبایل آموزشگاه فنون برق شرکت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید