بهترین زمان سرویس پکیج دیواری چه زمانی است و شامل چه مواردی می باشد؟
نویسنده: admin ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
زمان سرویس پکیج دیواری یکی از مجموعه اموری است که باید به شکل دورهای انجام شود. سرویس به موقع و دوره ای پکیج دیواری موجب افزایش طول عمر و راندمان پکیج دیواری خواهد شد. در یک سرویس دقیق و منظم، خرابیها به سرعت شناسایی شده و تا پیش از تبدیل شدن به خرابیهایی با وضعیت حادتر و هزینه بیشتر، حل خواهند شد. در ادامه این مطلب به بررسی بهترین زمان برای سرویس پکیج و مواردی که هنگام انجام آن باید انجام شود می پردازیم.
- بهترین زمان سرویس پکیج دیواری چه زمانی است؟
-
سرویس پکیج شامل چیست؟
- رسوبزدایی و اسیدشویی پکیج دیواری
- پایش فشار آب
- بررسی تمام اتصالات و لوله ها
- هواگیری پکیج دیواری یکی از مراحل سرویس دوره ای پکیج
- هواگیری پکیچ چگونه انجام می شود؟
- تنظیم شیر گاز، فشار و حرارت پکیج از مراحل سرویس پکیج
- بازرسی کامل ساختار دودکش پکیج
- بازرسی عملکرد دیگ بخار پکیج یکی از مراحل سرویس پکیج
- بررسی کامل شعله پکیج
- کلام آخر در مورد بهترین زمان سرویس پکیج دیواری
بهترین زمان سرویس پکیج دیواری چه زمانی است؟
سرویس پکیج دیواری باید به صورت دورهای انجام شود؛ موکول کردن سرویس پکیج دیواری هنگام خراب شدن آن، کار عقلانی نیست و باید به صورت دوره ای به سرویس پکیج بپردازید. از نظر کارشناسان، بهترین زمان سرویس پکیج دیواری در قسمت زیر شرح داده می شوند:
- بهترین زمان سرویس پکیج دیواری با عمر کمتر از پنج سال، سرویس دورهای هر شش ماه یکبار
- بهترین زمان سرویس پکیج دیواری با عمر بین پنج تا ۱۰ سال، سرویس دورهای هر چهار ماه یکبار
- بهترین زمان سرویس پکیج دیواری با عمر بیش از ۱۰ سال، سرویس دورهای هر سه ماه یکبار
در نظر داشته باشید که اصولاً هر چه عمر یک وسیله بالاتر برود، شانس وقوع مشکل در قطعات آن بیشتر خواهد شد و در نتیجه زمان سرویس پکیج باید با فواصل نزدیکتری انتخاب شود.
بهتر است زمانبندی سرویس پکیج دیواری به شکلی باشد که تایم دوره، مطابق با فصول سرد سال باشد.
مثلاً در حالت انجام سرویس دورهای شش ماهه، ماههای مهر و فروردین برای این کار انتخاب شود. به این علت این فواصل بهترین زمان سرویس پکیج دیواری هستند که با آغاز فصول سرد و روشن شدن شوفاژها همپوشانی دارند.
برخی از امور مربوط به سرویس پکیج، پیش از روشن کردن شوفاژها الزامی هستند. البته اگر وضعیت جغرافیایی محل زندگی شما به شکلی است که تا آغاز فصل زمستان نیازی به روشن کردن شوفاژها نیست، میتوانید یک دوره از سرویس پکیج دیواری را موکول به ماه اول زمستان کنید.
حتما بخوانید: راهنمای جامع نحوه تعمیر مبدل پکیج دیواری
سرویس پکیج شامل چیست؟
حال با در نظر داشتن بهترین زمان سرویس پکیج دیواری، نوبت به طرح این پرسش است که سرویس پکیج شامل چیست و در طول این پروسه، انجام چه اعمالی الزامی است؟ یک تعمیرکار پکیج می بایست قطعات خراب و معیوب را به خوبی تشخیص داده و در سرویس کاری پکیج، به رفع این ایرادات بپردازد تا بتواند عملکرد دستگاه را بالا ببرد.
هرچند ممکن است بسته به زمان انجام سرویس (از نظر فصول سال) مجموعه امور متفاوتی در طول این پروسه انجام شوند اما عموماً انجام امور زیر، بخشی از پروسه سرویس پکیج دیواری هستند. آموزش تعمیرات پکیج در آموزشگاه فنون برق
- رسوبزدایی
- پایش فشار آب
- بررسی تمام اتصالات و لوله ها
- پایش عملکرد سیستم گرمایش
- هواگیری سیستم گردش آب
- بازرسی کامل ساختار دودکش پکیج و فن
- بازرسی عملکرد دیگ بخار پکیج
- بررسی کامل شعله پکیج
- بررسی سایر امور جانبی
در ادامه نگاهی اجمالی به مراحلی که باید برای سرویس پکیج دیواری انجام دهید، می پردازیم.
رسوبزدایی و اسیدشویی پکیج دیواری
رسوب زدایی و اسیدشویی پکیج دیواری یکی از مراحل سرویس دوره ای پکیج است شاید در هر دوره انجام نشود، اما پیشنهاد کارشناسان در زمینه بهترین زمان سرویس پکیج دیواری و رسوب زدایی آن، حداقل یکبار در سال است. این موضوع ارتباط مستقیمی با میزان سختی و کیفیت آب شهری که در آن زندگی میکنید دارد.
پایش فشار آب
پایش فشار آب یکی از موارد مهم در سرویس پکیج می باشد. هر قدر آب کیفیت کمتری داشته باشد، الزام بیشتری نسبت به انجام رسوبزدایی در فواصل زمانی نزدیک وجود دارد. تشکیل رسوبات در لولهها و سیستم گردش آب، ضمن اختلال در سیستم آبرسانی، میتواند باعث آسیب جدی به مدارها و بخشهای مختلف مجموعه پکیج دیواری شود. به همین علت است که تا این حد در مورد آن تأکید وجود دارد. این کار به کمک مواد شیمیایی خاصی انجام میشود و نیازمند کسب مهارت های مربوط به آن از طریق آموزش پکیج دیواری است.
حتما بخوانید: بهترین نوع لوله کشی پکیج کدام است؟
بررسی تمام اتصالات و لوله ها
تمام اتصالات و لوله ها نیز در مرحله سرویس سالیانه پکیج باید مورد بازرسی قرار گیرند. این اتصالات را از نظر نشتی، ایجاد رسوب وگرفتگی و همچنین خرابی و معیوب بودن آنها مورد بررسی قرار دهید.
هواگیری پکیج دیواری یکی از مراحل سرویس دوره ای پکیج
هواگیری، یکی از مراحل سرویس دوره ای پکیج است حتماً باید پیش از آغاز فصول سرد سال انجام شود. مدار گردش آب داغ در بخش شوفاژها، یک مدار بسته است که آب به طور مداوم در آن گردش کرده و گرما را از پکیج دیواری به شوفاژها منتقل میکند.
به علل مختلفی در هنگام غیر فعال بودن این سیستم گردش آب برای مدت طولانی، در سیستم هوا ایجاد شده و محبوس خواهد شد. پیش از روشن کردن بخش شوفاژ و گرمایش پکیج، باید هوای این بخش تخلیه شود؛ این عمل در اصطلاح هواگیری پکیج دیواری نام دارد. انجام ندادن هواگیری پکیج مشکلات گوناگونی از قبیل بروز سر و صدا در پکیج دیواری را به همراه می آورد.
هواگیری پکیچ چگونه انجام می شود؟
در هواگیری پکیج دیواری، باید ابتدا پکیج را در حالت زمستانی قرار داده و دمای بخش شوفاژ را به حد مطلوب رساند. پس از داغ شدن نسبی شوفاژها و رسیدن دمای پکیج به نقطه مورد نظر، باید با شناخت دقیق و احتیاط کامل از طریق پیچ تنظیم فشار شوفاژها، عملیات هواگیری را انجام داد.
معمولاً به همراه هوا مقداری آب داغ به بیرون پاشیده و در نهایت پس از تخلیه هوا، فرآیند هواگیری اتمام خواهد یافت. در نهایت باید خاطر نشان کرد که عملیات هواگیری مستلزم تجربه کافی است و انجام آن بدون دانش و شناخت کافی پیشنهاد نمیشود.
تنظیم شیر گاز، فشار و حرارت پکیج از مراحل سرویس پکیج
یکی از نکاتی که باید در زمان سرویس پکیج مدنظر داشته باشید، این است که بررسی کنید که آیا شیر گاز به اندازه استاندارد وارد دستگاه می شود یا خیر؟ بررسی کنید که آیا فشار پکیج به درستی تنظیم شده است؟ وارد شدن بیش از اندازه گاز به دستگاه باعث آسیب دیدن قطعات پکیج دیواری خواهد شد. در مقاله تنظیم فشار پکیج ایران رادیاتور به نحوه تنظیم فشار در پکیج ایران رادیاتور به طور صحیح پرداخته شده است.
همچنین میزان حرارت وارد شده به پکیج را متناسب با فصل با بررسی شیرهای ترموستات و کلیدهای تنظیم دما، تنظیم کنید. بالا بودن بیش از اندازه دمای پکیج منجر به داغ شدن بیش از حد آب در پکیج دیواری شده و از عمر مفید قطعات پکیج می کاهد.
حتما بخوانید : آموزش نحوه صحیح تنظیم فشار پکیج ایران رادیاتور
بازرسی کامل ساختار دودکش پکیج
بررسی وضعیت دودکش ها یکی از مهم ترین موضوعاتی است که در سرویس های پکیج می بایست مورد بررسی قرار گیرد. چرا که دودکش ها نقش بسیار مهمی را در تخلیه احتراق مواد سوختنی ایفا می کنند. بنابراین بررسی کنید که خروجی دودکش پوشیده نبوده و هوا به خوبی از آن خارج می شود. چرا که دودکش ها حاوی مواد خطرناک، مسموم کننده، سوزاننده و آلاینده هستند. دقت داشته باشید که هر دودکش تنها برای یک دستگاه نصب شده باشد. حتما این موضوع را مورد بررسی قرار دهید که دودکش نگرفته باشد. حتما سعی کنید با تمیز کردن دوده ها جلوی گرفتگی دودکش را بگیرید.
بازرسی عملکرد دیگ بخار پکیج یکی از مراحل سرویس پکیج
وظیفه دیگ بخار یا بویلر این است که برای گرم کردن یک سیال در مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و انتقال گرمای تولیدی را در حین احتراق به یک سیال برعهده دارد. یکی از مراحل سرویس پکیج، بازرسی عملکرد دیگ بخار پکیج می باشد. توجه داشته باشید که دیگ بخار به خوبی کار کند.
بررسی کامل شعله پکیج
رگلاتور گاز وسیله ای است که فشارهای گاز ورودی را تا یک حد تعیین شده ثابت نگه می دارد. رگلاتورها فشار گاز شهری را کاهش داده و آن را به اندازه مورد نیاز تثبیت می کنند. از اینرو بررسی شعله گاز، کم شدن یا زیاد بودن آن، از مراحل سرویس پکیج می باشد. اگر شعله پکیج زرد رنگ باشد، یعنی هوای اولیه برای احتراق وجود ندارد. اگر شعله پکیج نارنجی باشد، یعنی پکیج دارای گرد و غبار شده است.
کلام آخر در مورد بهترین زمان سرویس پکیج دیواری
در این مقاله به بررسی بهترین زمان برای سرویس پکیج دیواری و همچنین به توضیحات اینکه “سرویس پکیج شامل چیست”؟ پرداختیم. در صورتی که قصد کسب اطلاعات تکمیلی در زمینه نصب و تعمیر پکیج دارید توصیه می کنیم در دوره های آموزش تعمیر پکیج آموزشگاه فنون برق ثبت نام نمایید.
خیلی مفید بود ممنون بابت راهنماییتون
مطالب آموزنده و عالی بود
ممنون از توجه شما.