علائم خرابی جلوبندی

5 دقیقه زمان مطالعه

پیش از ورود به مبحث علائم خرابی جلوبندی، لازم می دانیم که اطلاعاتی را به شیوه مختصر پیرامون جلوبندی خودرو و اهمیت آن در خودرو برای شما عزیزان ارائه کنیم. همانگونه که میدانید، عمدتا منظور از جلوبندی، بخش های جلویی و زیرین ماشین می باشد؛ این قسمت ها وظایف و کارهای متنوعی را به دوش می کشند.

به طور مثال، خودرو به واسطه مجهز بودن به این قطعه، در هنگام عبور از جاده های ناهموار و نیز پر پیچ و خم، این اجازه را نخواهد داد که فرمان از دست فرد در برود. به عبارتی دیگر می توان گفت که این ابزار موظف به هندلینگ ماشین و نیز تعلیق آن می باشد. در صورتی که این بخش ها، دچار آسیب و عیب و ایراد شوند، مناسب ترین گزینه مراجعه به شخصی است که در اصطلاح جلوبندی ساز نام می گیرد. برای شرکت در کلاس های آموزش جلوبندی سازی خودرو روی لینک کلیک کنید.

جلوبندی از قطعات متعدد و مختلفی ساخته شده که هر کدام موظف به اجرای کاری می باشند؛ به طور مثال سیبک آن، این مسئولیت را دارد که از ایجاد سایش بین قطعات پیشگیری کند. توصیه ما به کسانی که به دنبال آموختن چیزهایی پیرامون جلوبندی خودرو هستند، این است که خواندن این متن را از دست ندهند.

علائم خرابی جلوبندی

همان طور که پیشتر گفتیم جلوبندی این مسئولیت را دارد که خودرو را هندلینگ و نیز تعلیق نماید و به انسان کمک می کند که در حین رانندگی و عبور از مسیرهای بد، نه خودش و اتومبیل آسیبی ببینند. اما گاهی مواقع این قسمت ها دچار عیب و ایراد می شوند و کار رانندگی را سخت و طاقت فرسا و گاهی نیز غیرممکن می سازند.

علائم خرابی جلوبندی

ولی از کجا باید بفهمیم که ایراد کار از جلوبندی خودرو می باشد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که علائم و دلایل مختلفی وجود دارند که می توانند ما را به این امر رهنمون سازند. اینک نوبت آن رسیده تا به ذکر برخی از این علائم بپردازیم و به طور مختصر هر کدام از آن را توضیح دهیم.

1-ممکن است شما در حین رانندگی احساس کنید که چرخ های ماشین بالا و پایین می روند و رانندگی نیز برای شما به کار سختی مبدل شود در هنگام می گوییم که جلوبندی دچار ایراد شده است.

2-به ناگاه صداهای عجیب و نابه هنجاری از قسمت های جلویی ماشین به گوش برسد؛ خصوصاً زمانی که شما از دست اندازها و جاهای چاله مانند عبور می کنید صدایی مانند تق تق را می شنوید.

3-گاهی هم شما در حال رانندگی هستید و هیچ کدام از موارد بالا برای شما پیش نمی آید اما فرمان به یکباره شروع به لرزیدن می کند و فرمان از دستتان در می رود.

4-مورد چهارم این است که شما در هنگام بالا زدن کاپوت ماشین، به یک باره مشاهده می کنید که فنر و نیز قسمت های زیرین خودرو روغنی شده و ظاهر چربی به خود گرفته اند.

در نتیجه این امر گاهی شما شاهد نشت مایعاتی هم چون بنزین و نیز روغن خواهید بود؛ در این هنگام برای جلوگیری از آسیب بیشتر می بایست به فرد جلوبندی ساز مراجعه شود.

 عوامل موثر در خرابی جلوبندی خودرو

جلوبندی خودرو به یکباره خراب نمی شود بلکه این امر در اثر اتفاقاتی رخ می دهد از جمله:

1-ممکن است این امر به علت حوادث ناگواری هم چون تصادف رخ دهد؛ بدین معنی که این امر باعث شود قسمت های جلوی ماشین به طور کلی آسیب ببینند.

2-گاهی شما مجبور به عبور از جاده های ناهموار می شوید؛ به واسطه این امر آسیب هایی به جلوبندی ماشین وارد می شود.

جاده های ناهموار از عوامل خرابی جلوبندی

3-تغییرات آب و هوایی نیز می توانند بر خرابی این قسمت ها تاثیر بگذارند مثلا: ماشین زیر  بارهای شدید و یا آفتاب سوزان تابستان بماند.

4-این قطعات عمر چندانی نداشته باشند و در عین حال نیز از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار نباشند.

تمامی این عوامل ممکن است در خرابی جلوبندی ماشین دخیل باشند.

راه کارهای حفاظت از جلوبندی ماشین

در قسمت فوق علائم و علل خرابی این قطعات را گفتیم؛ افراد برای پیشگیری از هرگونه خرابی و بروز عیب و ایراد معمولا به دنبال راه هایی برای حفاظت از این قطعات می روند.

در ادامه تعدادی از راه کارهایی که ممکن است به شما در این امر کمک کنند را ذکر می نماییم.

راه کارهای حفاظت از جلوبندی ماشین

1-به طور مرتب لاستیک های خودرو را بررسی کنید و از پر باد بودن آن ها اطمینان حاصل نمایید.

2-توجه داشته باشید که همیشه چرخ لاستیک خودرو با هم متوازن باشد؛ عدم رعایت این امر بعدها ممکن است مانع از این شود که فرد به راحتی به امر رانندگی خویش بپردازد.

توازن در چرخ لاستیک خودرو

3-دقت داشته باشید که فرمان به خوبی تنظیم شود؛ رعایت این امر مانع از این می شود که بعدها در مواجهه با راه های ناهموار فرمان دچار لرزش و ارتعاش شود.

4-مورد مهمی که می تواند در این راه به شما کمک زیادی کند، استفاده از قطعات باکیفیت و نیز مرغوب می باشد؛ چرا که این قطعات طول عمر و نیز دوام بیشتری در مقایسه با دیگر نمونه ها خواهند داشت.

5-از سلامت و بی عیب بودن سیستم ترمز و نیز دیسک ها مطمئن شوید.

نتیجه گیری

در فنون برق تمام تلاش ما بر این امر بود تا بتوانیم افراد را با جلوبندی خودرو و نیز نقش حیاتی آن آشنا کنیم. سپس به ذکر علائم و عواملی که ممکن بود باعث خرابی این قسمت ها شوند، پرداختیم؛ در گام بعد، به طور خلاصه وار سعی کردیم تا به شما راهکارهایی را برای پیشگیری از خرابی جلوبندی ارائه کردیم. امیدواریم که شما عزیزان از خواندن این مقاله لذت کافی برده باشید و توانسته باشیم بر اندوخته های شما بیفزاییم.

به این نوشته امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *