
درآمد تعمیرات لوازم خانگی
نویسنده: admin ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
تکنسین های تعمیرات لوازم خانگی، انواع لوازم را چه در منزل مشتریان و چه در تعمیرگاه های لوازم خانگی نصب، تنظیم و تعمیر می کنند. درآمد تعمیرات لوازم خانگی ارتباط مستقیمی به محل فعالیت، آموزش و تجربه کاری دارد. متخصصین این حوزه برای کسب درآمد، دو راه پیش رو دارند. راه اول، استخدام در یک شرکت معتبر و دریافت درآمد ماهیانه از تخصص است که در این روش اعتبار و بزرگی شرکت، سطح تخصص و تعداد سال های کار متخصص می تواند اختلاف قابل توجه در درآمد ماهیانه ایجاد کند.
راه دوم خود اشتغالی است. بسیاری از متخصصین این حوزه ترجیح می دهند به جای کار در یک شرکت، به طور شخصی کار کنند. در این روش فرد با استفاده از فضای مجازی، تبلیغات و بازاریابی آنلاین، بررسی بازارکار تعمیرات لوازم خانگی و راه اندازی کسب و کار شخصی شروع به فعالیت می کند. علاوه بر این برای افزایش درآمد تعمیرات لوازم خانگی، انجام خدمات در منزل اشخاص، برای نمونه تعمیر لوازم سنگین خانگی مانند: یخچال و ماشین لباسشویی در خانه بدون جا به جایی، می تواند موثر واقع شود. در این روش نیز مهارت شخص می تواند درآمد ماهیانه را افزایش دهد.
اگر می خواهید تا سریع وارد بازارکار شده، کسب و کار خود را راه اندازی کنید و درآمد قابل توجهی را برای خود ایجاد کنید، همچنین، تا چندین سال به صورت مستمر پشتیبانی شوید، دوره های آموزش تعمیرات موبایل در آموزشگاه فنی و حرفه ای فنون برق را از دست ندهید. برای آموزش تعمیرات لوازم خانگی روی لینک کلیک کنید.
- 1 خدمات تعمیرات لوازم خانگی چیست؟
- 2 تکنسین تعمیرات لوازم خانگی چه خدماتی ارائه می دهد؟
- 3 مزایای تعمیرات لوازم خانگی بجای تعویض چیست؟
- 4 چگونه تعمیرکار لوازم خانگی حرفه ای شویم؟
- 5 شغل تعمیرات لوازم خانگی
- 6 مهارت های فنی تعمیرکار لوازم خانگی
- 7 مجوزهای لازم برای شغل تعمیرات لوازم خانگی
- 8 راهکارها و ترفندهایی جهت افزایش درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی
- 9 درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی
- 10 فرصت های شغلی تعمیرکار لوازم خانگی
- 11 مسئولیت های شغلی تعمیرکار لوازم خانگی
- 12 راه اندازی کسب و کار تعمیرات لوازم خانگی
- 13 ابزار ضروری برای تعمیرات لوازم خانگی
- 14 بازارکار شغل تعمیرات لوازم خانگی
- 15 کلام پایانی
خدمات تعمیرات لوازم خانگی چیست؟
در یک مفهوم کلی، تعمیر لوازم خانگی یک حرفه ارائه خدمات است. درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی، از طریق تعمیر، سرویس و تعویض قطعات ماشین های خانگی معیوب و راه اندازی مجدد آن ها حاصل می شود. با توجه به این موضوع، متخصصین این حوزه، افرادی هستند که دارای مهارت و تجربه فنی برای تحقق این امر می باشند و درآمد تعمیرات لوازم خانگی نیز بسیار به سطح دانش فنی وابسته است.
تکنسین تعمیرات لوازم خانگی چه خدماتی ارائه می دهد؟
استفاده از خدمات با کیفیت می تواند حداکثر کار آوری و رضایت را به ارمغان بیاورد و بالعکس ارائه نامناسب خدمات می تواند هزینه وارده را دو چندان کند. بنابراین برخی از ویژگی هایی که هنگام جستجوی خدمات تعمیرات لوازم خانگی بهتر است به آن توجه کنید در ادامه آورده شده است.
خدمات مشتری مدار
رضایت مشتری یکی از عوامل بسیار مهم در افزایش درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی محسوب می شود. همچنین، ارائه مشاوره به مشتریان و شفاف سازی آنها نیز می تواند کمک شایانی به افزایش درآمد این شغل کند.
باید مطمئن شوید که کارشناسان ارزش روابط عالی با مشتری و تاثیر آن بر درآمد تعمیرات لوازم خانگی را می دانند. به طور کلی، هر کارشناس تعمیر لوازم خانگی با سابقه خوب که سرعت و کیفیت در انجام کار دارد، باید نظرات و تجربیات خوبی در مورد خدمات خود به دنبال داشته باشد. بنابراین جستجوی نظرات مشتریان قبل از تصمیم گیری برای استفاده از خدمات یک کارشناس می تواند راهی موثر برای رسیدن به بهترین انتخاب باشد.
حتما بخوانید : رایج ترین مشکلات ماشین ظرفشویی و نحوه عیب یابی و تعمیر آن
دانش گسترده از لوازم خانگی
در مورد تعمیر لوازم خانگی، انتخاب یک تکنسین معتبر و ماهر بسیار مهم است. آن ها دانش و تجربه لازم را دارند تا دستگاه شما را به درستی تعمیر کنند، علاوه بر آن داشتن ابزار ها و قطعات لازم برای انجام کارآمد را نیز خواهند داشت. یک تکنسین با تجربه همچنین در مورد قیمت گذاری شفاف خواهد بود و قبل از شروع هر کاری تخمین دقیقی از دستمزد ارائه می دهد. هنگامی که یک تکنسین ماهر را انتخاب می کنید، می توانید مطمئن باشید که دستگاه شما در دستان شخص خوبی است و در اولین بار بدون هیچ مشکلی به درستی تعمیر می شود. بنابراین، قبل از برنامه ریزی برای تعمیر لوازم خانگی، وقت بگذارید و تحقیق کنید و یک تکنسین قابل اعتماد را انتخاب کنید که بتواند کار را به درستی انجام دهد.
مزایای تعمیرات لوازم خانگی بجای تعویض چیست؟
در حالی که ما اغلب تصور می کنیم که جایگزینی لوازم خانگی خراب تنها گزینه است، اما این لزوما درست نیست. در واقع تعمیر تجهیزات خراب و قدیمی می تواند برای کیف پول شما و محیط زیست مفید باشد. از کاهش ضایعات گرفته تا بهبود کارایی و عملکرد دستگاه، دستاورد های زیست محیطی مختلف از انتخاب تعمیر دستگاه به جای جایگزینی حاصل می شود. علاوه بر این، تعمیر یک دستگاه قدیمی ارزان تر از خرید یک دستگاه کاملا جدید است. تولید و دفع لوازم خانگی تاثیر بسزایی بر محیط زیست دارد. منابع مختلفی مانند انرژی، آب و مواد خام در فرآیند تولید مصرف می شود. استخراج مواد معدنی و تولید فلزات برای قطعات لوازم خانگی نیز باعث انتشار کربن و سایر آلایندهها می شود.
همانطور که لوازم خانگی به پایان چرخه عمر خود نزدیک می شوند، مواد مورد استفاده برای ایجاد آنها مانند پلاستیک و فلز، ممکن است صد ها سال طول بکشد تا به درستی تجزیه بیولوژیکی شوند.
این مهم همراه با فقدان روش های دفع مناسب، به این معنی است که وسایل برقی به طور قابل توجهی در زباله های غیر قابل جذب طبیعت نقش دارند. علاوه بر این، برخی از اجزای دستگاه حاوی مواد شیمیایی خطرناک و سمی هستند که در صورت عدم دفع کافی می توانند به خاک و آب های زیرزمینی نفوذ کنند. به عنوان مصرف کننده، درک تاثیرات زیست محیطی لوازم خانگی برای اطمینان از انتخاب های آگاهانه ای که تاثیر آن ها بر سیاره ما را کاهش می دهد، حیاتی است.
چگونه تعمیرکار لوازم خانگی حرفه ای شویم؟
جهت پاسخ به این سوال که “ چگونه تعمیرکار لوازم خانگی حرفه ای شویم” مراحل زیر را مدنظر قرار دهید.
شاگردی کردن زیر نظر متخصص
یکی از ترفندهای موثر برای موفقیت در کسب و کار تعمیرات لوازم خانگی، شاگردی کردن است. با شاگردی کردن زیر نظر یک استاد می توانید کار در محیط واقعی را تجربه کنید. هرچند که با شاگردی کردن، قراردادی با شما بسته نمی شود و تضمینی برای آینده شغلی ندارید. برای حرفه ای شدن در شغل تعمیرات لوازم خانگی، اگر از روش شاگردی استفاده کنید، باید مدت زمان طولانی به شاگردی بپردازید. توجه داشته باشید که خیلی از تعمیرکاران به راحتی شاگرد قبول نمی کنند و باید مدت زمان زیادی را به این امر اختصاص دهید.
علاوه بر آن بیشترین مهارت های مورد نیاز برای یک تکنسین تعمیر لوازم خانگی ممکن است در حین کار آموخته شود. مهارت های کلیدی مانند: مهارت گوش دادن، استدلال، مدیریت و کارآمدی زمان، توانایی تصمیم گیری، عیب یابی، زیرکی تعمیر، مهارت دستی نیز از جمله نیاز های دیگر برای هر چه بهتر شدن عملکرد کارشناس برای افزایش درآمد تعمیرات لوازم خانگی است.
شرکت در دوره های آموزش تعمیرات لوازم خانگی
اگر در موسسات معتبر فنی و حرفه ای و در دوره های آموزشی تعمیرات لوازم خانگی شرکت کنید، هم سریع وارد بازارکار شده و هم آینده ای تضمین شده برای خود رقم خواهید زد. در کلاس های تعمیرات لوازم خانگی، با صفر تا صد تعمیرات آشنا شده و در یک محیط واقعی، به یادگیری می پردازید. از همه مهم تر این است که پس از پایان دوره های آموزش تعمیرات لوازم خانگی، مدرک معتبر جهت ارائه به بازار دریافت خواهید کرد.
تحصیل در هنرستان
برای حرفه ای شدن در شغل تعمیرات لوازم خانگی می توانید از روش تحصیل در هنرستان استفاده کنید. این روش دارای مزایا و معایب مختص به خود است. بدین صورت که برای شرکت در دوره های آموزش تعمیرات لوازم خانگی در هنرستان ها، نیاز به هیچ مدرک خاصی ندارید و حتی لازم نیست دانشگاه بروید و در ضمن، پس از اتمام دوره تعمیرات لوازم خانگی، مدرک معتبر دریافت خواهید کرد. اما توجه داشته باشید که این مراکز به خاطر مشکل بودجه بندی توانایی برگزاری کلاس های برد لوازم خانگی با بهترین تجهیزات را ندارند. در ضمن، برخلاف آموزشگاه های فنی و حرفه ای که کلاس های تعمیرات لوازم خانگی خود را به شکل نیمه خصوصی برگزار می کنند، در هنرستان ها تعداد زیادی مهارت آموز در کلاس ها شرکت می کنند و در نتیجه، استاد فرصت کافی برای رفع اشکال تک نفره ندارد.
شغل تعمیرات لوازم خانگی
شغل تعمیرات لوازم خانگی یکی از مشاغل پرطرفدار و پردرآمد می باشد. تکنیسین تعمیرات لوازم خانگی فردای است که باید از توانمندی و مهارت کافی جهت عیب یابی مشکلات فنی دستگاههای الکتریکی و مکانیکی و تعمیر انواع لوازم خانگی مانند یخچال، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و …. برخوردار باشد و در مدت زمان کوتاهی بتواند این تعمیرات را به بهترین نحو ممکن انجام دهد.
مهارت های فنی تعمیرکار لوازم خانگی
برای کسب تخصص در هر حرفه ای، نیاز به کسب مهارت های فنی می باشد. شغل تعمیرات لوازم خانگی نیز از این امر مستثنی نیست و برای متخصص شدن در این حیطه باید از مهارت های زیر برخوردار باشد:
- آشنایی با سیستمهای الکترونیکی مدرن و ابزارهای تعمیراتی مختلف
- توانایی عیب یابی و تشخیص مشکلات تعمیرات لوازم خانگی
- شناخت دقیق ابزارهای تعمیرات لوازم خانگی و توانایی کاربرد صحیح و ایمن آنها در جریان تعمیرات
- استفاده از ابزار تعمیرات لوازم خانگی مناسب جهت سرعت بخشیدن به فرآیند تعمیرات
- شناسایی دقیق علت اصلی خرابیها و تعیین بهترین روش برای رفع آنها
- توانایی خواندن نقشههای برقی دستگاهها
- تشخیص مشکلات مرتبط با مدارها، مانند قطعیها، اتصالات کوتاه و تعمیر بردهای الکترونیکی
- تعهد به کار و مشتری مداری
- داشتن مهارتهای ارتباطی عالی جهت برقراری ارتباط موثر با مشتریان
- داشتن درک عمیقی از لوازم خانگی کوچک و بزرگ و دیگر دستگاههای الکتریکی و مکانیکی
مجوزهای لازم برای شغل تعمیرات لوازم خانگی
برای راه اندازی کسب و کار شغل تعمیرات لوازم خانگی نیاز به اخذ مجوزهای زیر دارید:
- پروانه کسب
- جواز تاسیس
- گواهی صلاحیت فنی
- سایر مجوزها
راهکارها و ترفندهایی جهت افزایش درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی
در اینجا یک سری راهکارها و ترفندها جهت افزایش درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی به شما معرفی می کنیم:
- مدیریت مؤثر زمان، ارائه خدمات مناسب به مشتریان و تحویل به موقع کار با بهترین کیفیت در تاریخ معین
- ارائه قیمت مناسب و رقابتی: جهت شناخته شدن و کسب اعتماد مشتریان و تبدیل کردن آنها به مشتریان وفادار، تعرفه های مناسب را در نظر بگیرید
- متخصص شدن در برندهای مختلف لوازم خانگی و تعمیر لوازم خانگی پیچیده تر و همچنبن آشنایی با تعمیر بردهای الکترونیکی
- افزایش مهارتهای خود و بهروز بودن با تکنولوژی
- آشنایی با لوازم خانگی هوشمند و ایجاد تمایز شما با رقبا
- افزایش دامنه خدمات: علاوه بر تعمیر، به نصب لوازم خانگی، فروش قطعات و لوازم یدکی نیز تسلط داشته باشید.
- بازاریابی و تبلیغات مؤثر، راهاندازی یک وبسایت و صفحههای اجتماعی (اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک)
درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی
شغل تعمیرات لوازم خانگی یکی از پردرآمدترین شغا های تعمیرات محسوب می شود. در این قسمت، درآمد تعمیرکار لوازم خانگی را به صورت ریز و جزئی برای شما توضیح می دهیم:
شرح شغل تعمیرات لوازم خانگی | میزان درآمد نسبی |
تعمیرکار سطح مبتدی | بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان |
تعمیرکار سطح متوسط | بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان |
تعمیرکار سطح پیشرفته | حداقل ۲۵ میلیون تومان |
راه اندازی کسب و کار شخصی | در شروع کار، نمی توان به درآمد بالایی رسید. چرا که نیاز به کسب تخصص، شناخته شدن و اصول مشتری مداری دارید.
در صورت جا افتادن، می توانید به درآمد حداقل ۲۵ میلیون تومان در ماه برسید. |
شغل تعمیرکار سیار | در ابتدای کار: حدود ۱۰ میلیون تومان
در صورت جا افتادن: ۲۵ میلیون تومان در ماه |
مدیر مغازه لوازم خانگی | حداقل ۲۰ میلیون تومان |
مربی در آموزشگاه ها | حق التدریس حداقل ساعتی ۲۵۰ هزار تومان |
فرصت های شغلی تعمیرکار لوازم خانگی
فرصت های شغلی تعمیرکار لوازم خانگی را در این قسمت مدنظر قرار دهید:
- تعمیرکار مستقل لوازم خانگی (فریلنسر)
- مدیر تعمیرگاه
- تعمیرکار در نمایندگیهای برندهای لوازم خانگی
- کارمند در نمایندگیها یا برندهای معروف و یا کارشناس فنی
- کار در نمایندگیهای بزرگ
- تعمیرکار سیار
- تأسیس و مدیریت یک تعمیرگاه حرفهای و راهاندازی یک برند معتبر
- ارائه خدمات مشاورهای و تخصصی به دیگر تعمیرکاران یا مشتریان به عنوان مشاوره فنی
مسئولیت های شغلی تعمیرکار لوازم خانگی
- ارسال گزارش به مشتری در مورد تعمیرات و هزینهها
- عیبیابی و تعمیر لوازم خانگی مختلف
- تعامل با مشتریان و مدیریت نارضایتیهای آنها
- توسعه کسبوکار و گسترش خدمات
- ارائه خدمات مشاورهای و تخصصی به دیگر تعمیرکاران یا مشتریان
راه اندازی کسب و کار تعمیرات لوازم خانگی
اگر تصمیم به راه اندازی کسب و کار تعمیرات لوازم خانگی را دارید، موارد زیر را از نظر بگذرانید:
- در ابتدا میزان سرمایه مورد نیاز را جهت راه اندازی شغل تعمیرات لوازم خانگی مورد توجه قرار دهید.
- حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان برای خرید ابزار تعمیرات لوازم خانگی کنار بگذارید. ابزارهای مورد نیاز برای تعمیر لوازم خانگی همانند آچارها، دستگاههای تست، ولت متر، مولتی متر و .. را تهیه کنید. حتی می توانید در شروع کار از ابزار دست دوم لوازم خانگی استفاده کنید.
- مکان جغرافیایی مورد نظر را انتخاب کنید. انتخاب مکان از نظر موقعیت جغرافیایی بسیار حائز اهمیت است. اگر می خواهید در مرکز شهر تهران یک مغازه تعمیرات لوازم خانگی دایر کنید، به حدود حداقل ۱۵۰ میلیون تومان برای پیش پرداخت و اجاره ماهیانه حداقل ۱۰ میلیون تومان نیاز دارید. این مبلغ در شهرستان ها کمی تغییر می کند و به مراتب ارزان تر می شود.
- تبلیغات و بازاریابی در ارتقای درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی بسیار تاثیرگذار است. حدود ۲ تا ۱۰ میلیون تومان برای تبلیغات و بازاریابی، بازاریابی آنلاین، تبلیغات در فضاهای مجازی و … کنار بگذارید.
- جهت استخدام نیروی انسانی نیز باید مبلغی را در نظر بگیرید. می توانید مطابق با تعرفه وزارت کار، حقوقی را برای شاگرد خود انتخاب کنید.
- کسب مجوز و جواز نیز هزینه ای را دربردارد. حداقل ۵ میلیون تومان در این حیطه باید هزینه کنید.
ابزار ضروری برای تعمیرات لوازم خانگی
برای تعمیرات لوازم خانگی نیاز به یک سری ابزار ضروی همانند زیر داریم:
- پیچ گوشتی و انواع آچار از ابزار تعمیرات لوازم خانگی
- هیتر هوای گرم برای برداشتن آی سی ها، خازن ها و سایر قطعات smd از روی برد
- لوپ، میکروسکوپ و ذره بین برای بزرگتر نشان دادن اجزا کوچک و اتصالات آن ها
- مولتی متر برای آزمایش اتصالات و مدارهای سیم کشی برای تداوم یا اتصال کوتاه
- هویه لحیم کاری از واجب ترین ابزارها برای شغل تعمیر برد لوازم منزل
بازارکار شغل تعمیرات لوازم خانگی
شغل تعمیرات لوازم خانگی و تعمیرات برد آنها، یک فرصت مستقل شغلی برای تعمیرکاران این حرفه ایجاد می کند. شغل تعمیرات لوازم خانگی دارای مزایای منحصر به فردی است که در این راستا می توانند بازارکار خوبی را برای این حرفه رقم بزنند. از جمله مزایای شغل تعمبرات لوازم خانگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دارای امنیت شغلی و درآمدی همیشگی است
- دارای حیطه های مختلف شغلی از تعمیر یخچال و گاز گرفته تا تعمیر ماشین های ظرف شویی خراب می باشد
- با شرکت در کلاس تعمیرات لوازم خانگی در یک آموزشگاه معتبر به راحتی می توان به یک تعمیرکار حرفه ای لوازم خانگی تبدیل شد
- با حرفه ای شدن در شغل تعمیرات برد لوازم خانگی می توان به درآمد بالای ۱۰۰ میلیون تومان در ماه رسید
- با شناخت مکانیزمهای عملکرد و رایجترین مشکلات لوازم، معیوب می توان بازارکار تعمیرات لوازم خانگی خوبی را برای خود ایجاد کرد
- داشتن دانش برق و الکترونیک برای تعمیرکاران لوازم خانگی و داشتن درک عمیقی از مدارها و سیستمهای الکتریکی می تواند آینده شغلی تعمیرات لوازم خانگی را تضمین کند
کلام پایانی
فرآیند تولید لوازم خانگی شامل طیف وسیعی از منابع طبیعی و مصنوعی است. از برق مورد نیاز برای کارکرد ماشین ها گرفته تا سوخت مورد نیاز برای حمل و نقل مواد خام و کالاهای نهایی، استفاده از انرژی بسیار مهم است. در فرهنگ دور ریختنی امروزی، زمانی که دستگاه قدیمی نشانه هایی از ساییدگی دارد، انتخاب یک وسیله جدید آسان است.
با این حال، تعمیر لوازم خانگی به جای تعویض آن ها می تواند مزایای زیادی داشته باشد که به دلیل عدم آگاهی، نادیده گرفته می شود. تعمیر یک دستگاه اغلب می تواند یک گزینه سریعتر و مقرون به صرفه باشد. با انتخاب کارشناس تعمیر لوازم خانگی، نه تنها در هزینه صرفه جویی می کنید و طول عمر دستگاه خود را افزایش می دهید، بلکه به آینده ای پایدارتر نیز کمک می کنید.
نظرات کارآموزان