علت خرابی ترمز خودرو و علائم خرابی آن چیست؟

نویسنده: admin ۱۴۰۰/۱۲/۰۱

خرابی ترمز یکی از اتفاقات ناگواری است که می‌تواند حوادث جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد. هر شخصی حتی افرادی که رانندگی نمی‌کنند بهتر است از روش‌های تشخیص خرابی ترمز خودرو مطلع باشند تا از به بار آمدن تصادفات و خسارات مالی و جانی پیشگیری کنند. در ادامه علائم خرابی ترمز و همچنین روش‌های تشخیص آن را بررسی می‌کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا با علل خرابی ترمز به طور کامل آشنا شوید و علت ترمز نگرفتن ماشین را در حالت های مختلف مورد بررسی قرار دهید. و در زمان‌های ضروری از فجایع احتمالی جلوگیری کنید. در صورت تمایل به یادگیری تعمیرات خودرو می‌توانید در دوره آموزش مکانیک خودرو آموزشگاه فنون برق ثبت نام کنید.

آنچه در این مطلب می‌خوانید: مخفی

دلایل و علت خرابی ترمز چیست؟

می‌توان گفت سیستم ترمز یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین قطعات خودرو محسوب می‌شود. در نتیجه باید با علائم خرابی آن به طور کامل آشنا باشید و به طور مرتب و با هر بار روشن کردن خودرو، آن را تست کنید. خرابی هر یک از بخش‌های مختلف سیستم ترمز می‌تواند باعث اختلال یا تأخیر در عملکرد ترمز شود.

۱- مشکلات مربوط به روغن ترمز از علت خرابی ترمز خودرو

یکی از علل خرابی ترمز و علت داغ شدن لنت، می تواند به روغن ترمز ارجاع داده شود. در صورتی که روغن ترمز خراب شده باشد، کیفیت مطلوبی نداشته باشد و یا میزان آن کاهش یافته باشد، به ایجاد مشکل در ترمز منجر خواهد شد.

اگر در زمان ترمز گرفتن متوجه اختلال در عملکرد و کاهش کارایی ترمز خودروی خود شدید، حتماً روغن ترمز را بررسی کنید تا در صورت نیاز آن را تعویض نمایید.

توصیه می‌کنیم نهایتاً پس از ۴۰ هزار کیلومتر رانندگی، روغن ترمز خودرو را عوض کنید.

اگر در جاده‌ها و مسیرهای پر پیچ و خم با شیب زیاد و شهر‌های آلوده و یا با رطوبت بالا رانندگی می‌کنید، این مدت زمان باید کوتاه‌تر باشد چون روغن ترمز سریع‌تر خراب می‌شود.

یکی از نشانه‌های خرابی ترمز خودرو کم شدن روغن ترمز است که به دلیل مشکل در سیلندر خودرو بروز می‌کندو در این موارد باید با تعمیر و یا در شرایطی با تعویض آن، این موضوع را برطرف کنید.

۲- اهرم بندی تنظیم کننده ترمز و تنظیمات پدال ترمز

مواردی مانند تنظیم نشدن خودکار ترمزها، از علائم خرابی اهرم بندی ترمز است. در این زمان احتمالاً درگیر نشدن اهرم تنظیم ترمز دلیل این اتفاق است. برای رفع این مشکل که از علل ترمز نگرفتن ماشین محسوب می شود، ابتدا نحوه نصب تنظیم کننده را بررسی کنید. اگر در نصب تنظیم کننده ترمز مشکلی وجود دارد، آن را به شکل درست نصب کنید. در صورتی که نصب تنظیم کننده مشکل نداشته باشد، به سراغ تعمیر یا تعویض اهرم تنظیم کننده بروید تا این عامل برطرف شود.

در زمان‌هایی که متوجه آزاد نشدن ترمز و یا زیاد شدن کورس پدال ترمز شدید، باید با بررسی پدال نسبت به وضعیت آن اطمینان حاصل کنید. پس برای رفع مشکل آزاد نشدن ترمز و ترمز نگرفتن ماشین به خاطر عدم تنظیم پدال ترمز می توانید پدال ترمز و موقعیت خلاصی ترمز را تنظیم و رگلاژ نمایید.

۳- انسداد لوله ترمز از علت ترمز نگرفتن ماشین

اگر در زمان ترمز گرفتن متوجه شدید که یکی از چرخ‌های خودرو کشیده می‌شود و یا فرمان به یک طرف حرکت می‌کند، باید مسدود بودن لوله انتقال روغن ترمز و مسدود شدن سوراخ برگشت مایع در سیلندر اصلی را بررسی کنید. در نهایت برای رفع انسداد لوله ترمز از علل ترمز نگرفتن ماشین می بایست این قطعه را در اسرع وقت تعویض کنید.

۴-لنت‌های خودرو آسیب دیده باشند از نشانه های خرابی ترمز ماشین

یکی از رایج‌ترین دلایل درست کار نکردن و خرابی ترمز آسیب دیدگی و یا تمام شدن لنت‌هاست.

برای تشخیص وضعیت لنت‌ها باید به مواردی مانند کم شدن قدرت ترمز، روشن شدن چراغ هشدار لنت ترمز و یا ترمز دستی، شنیده شدن صدای سوت مانند و تیز، صدای ضربه در زمان ترمز گرفتن و یا زیاد شدن کورس پدال دقت کنید. در صورت بروز هر یک از این علائم خرابی ترمز و داغ شدن لنت، باید لنت‌های خودرو را عوض کنید تا مشکل ترمز رفع شود. سعی کنید که حداقل هر ۷۰ یا ۸۰ هزار کیلومتر، لنت های ماشین خود را تعویض کنید.

بو دادن لنت ترمز از علائم خرابی ترمز ماشین

بو دادن لنت ترمز علل مختلفی دارد. مانند:

  • تمام شدن لنت ترمز
  • فرسودگی قطعات و لنت
  • تاب برداشتن دیسک ترمز
  • استفاده از لنت ترمز نامرغوب
  • خرابی قطعاتی مانند شلنگ ترمز یا روغن ترمز

علائم داغ کردن لنت ترمز ماشین

حال که با علائم بودادن لنت ترمز آشنا شدید، اجازه دهید تا در مورد علائم داغ کردن لنت ترمز صحبت کنیم. زمانی که لنت ترمز داغ شود، بوی بد و ناخوشایندی از آن خارج می شود. از دیگر علائم داغ شدن لنت ترمز می توان به نرم شدن ترمز، بلند شدن دود از لاستیک هنگام ترمز و همچنین،شنیدن صدای قطعات اشاره کرد.

برای جلوگیری از داغ شدن لنت ترمز، سعی کنید زودتر ترمز بگیرید و تهاجمی با آن برخورد نکنید. ترمز پی در پی می تواند باعث استهلاک لنت ها شود.

۵- خرابی دیسک ترمز ماشین از علل ترمز نگرفتن ماشین بعد از تعویض لنت

یکی از علل ترمز نگرفتن ماشین بعد از تعویض لنت، خرابی دیسک های ترمز است. یکی از علائم خرابی دیسک ترمز این است که در زمان ترمز گرفتن احساس می‌کنید یکی از چرخ قدرت بیشتری در زمان ترمز دارند و چرخ دیگر با قدرت کمتری از حرکت می‌ایستد. در این حالت فرمان خودرو به سمتی که ترمز قوی‌تر گرفته می‌شود، کشیده خواهد شد.

یکی دیگر از علائم خرابی دیسک ترمز این است که احساس کنید ترمزها آزاد نمی‌شوند. اگر با این اتفاق روبرو شدید، احتمالاً دیسک ترمز خیلی تاب برداشته باشد و یا لاستیک پیستون چسبیده است. برای برطرف کردن تاب برداشتن دیسک ترمز که از علائم بارز خرابی ترمز ماشین محسوب می شود، چاره‌ای به جز تعویض دیسک لنت ندارید. همچنین، برای رفع نشانه دیگری از خرابی ترمز ماشین یعنی مشکل لاستیک پیستون، برای رفع مشکل لاستیک پیستون نیز باید آن را تعویض کنید تا مشکل به طور کامل از بین برود.

اگر در زمان ترمز گرفتن، ترمز ضعیف باشد، ممکن است پیستون دیسک ترمز به خوبی کار نکرده باشد. شما می‌توانید با تعمیر پیستون دیسک، این مشکل خرابی ترمز را برطرف کنید.

گاهی در زمان ترمز گرفتن متوجه می‌شوید که انگار ترمز خالی کرده است و با فشار دادن پدال ترمز، به کف اتاق خودرو برخورد می‌کند. اگر با این موضوع مواجه شدید، احتمالاً لاستیک پیستون نشتی دارد. برای رفع این موضوع باید این قطعه را عوض کنید.

اجازه دهید تا بیشتر راجع به خالی کردن پدال ترمز ماشین صحبت کنیم.

۶- علت خالی کردن پدال ترمز ماشین

قطعا این سوال به ذهن شما می آید که علت خالی شدن پدال ترمز ماشین چیست و در هنگام خالی شدن لنت ترمز و خالی کردن پدال ترمز چکار باید کرد؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که اگر با مشکل خالی کردن پدال ترمز مواجه شدید، سریعا به یک تعمیرگاه تخصصی ترمز مراجعه کنید. چرا که مراجعه به افراد غیر متخصص نه تنها مشکل خالی کردن پدال ترمز شما را برطرف نمی کند بلکه تشخیص اشتباه باعث می شود تا قطعاتی را برای حل مشکل نگرفتن ترمز تعویض کنید که به هیچ عنوان لازم نبوده است و هزینه شما را دو چندان می کند.

از علل خالی شدن پدال ترمز ماشین می توان ۳ مورد زیر را نام برد.

  • خرابی بوستر ترمز ماشین
  • خراب شدن پمپ ترمز خودرو
  • مشکل در بلوک ABS

7- خرابی بوستر ترمز ماشین

یکی از قطعات مهم در سیستم ترمز ماشین، بوستر ترمز است که فشار روغن را تقویت کرده تا باحداکثر توان به سمت کالیپر منتقل گردد. علل خراب شدن بوستر ترمز ماشین را در قسمت زیر از نظر بگذرانید:

  • آسیب دیدگی شیلنگ خلاء بوستر ترمز و در نتیجه عملکرد نادرست بوستر
  • خرابی دیافراگم و یا مسدود شدن مسیر ورودی هوا و نشتی خلاء در بوستر از علائم خرابی بوستر ترمز ماشین و در نتیجه سفت شدن پدال ترمز
  • پوسیدگی شیلنگ‌های وکیوم بوستر که به سوپاپ یکطرفه متصل هستند
  • خرابی اورینگ یا واشر دور میله داخل بوستر از علل خرابی بوستر ترمز
  • فرسودگی واشر بین بوستر و سیلندر ترمز و ایجاد ترک‌ها یا خرابی‌های فیزیکی در بدنه بوستر
  • نشتی مایع ترمز از علائم خرابی بوستر ترمز ماشین
  • صدای هیس یا سوت در هنگام ترمزگیری از علائم خرایی بوستر ترمز ماشین
  • رفع مشکل خرابی ترمز خودرو به خاطر خرابی بوستر با تعویض و یا تعمیر بوستر ترمز ماشین

۸- خراب شدن پمپ ترمز خودرو

برای رفع مشکل نگرفتن ترمز به خاطر خرابی پمپ ترمز ماشین در ابتدا لوله های ترمز متصل به پمپ باز می شوند. برای اینکه روغن به داخل چرخ ها نفوذ نکند، به جای این لوله ها از دو تا سر لوله کور کن استفاده می شود. سپس، یک پمپ ترمز دیگر به جای پمپ ترمز ماشین انداخته خواهد شد. اگر مشکل خالی کردن پدال ترمز حل شد، پس مشکل از پمپ ترمز بوده است، در غیر این صورت باید بلوک ABS را به عنوان مشکل خالی کردن پدال ترمز بررسی کنید.

۹- مشکل در بلوک ABS

ترمز ABS یک تکنولوژی منحصر به فرد در سیستم ترمز ماشین تلقی می شود که توانسته سطح تصادفات را با قابلیت جلوگیری از قفل شدن ترمز و فرمان تا حد زیادی کاهش دهد. خراب شدن بلوک ترمز ABS می تواند تاثیرات مخرب و عواقب جبران ناپذیری را برا ی صاحبان خودرو برجای بگذارد. موارد زیر، علل و مشکل در بلوک ABS و همچنین علائم و نشانه های خرابی بلوک ABS را نشان می دهند:

  • طولانی شدن مسافت توقف خودرو از علائم مشکل در بلوک ABS
  • کاهش راندمان در ترافیک سنگین از علائو خرابی بلوک ABS
  • خالی شدن پدال ترمز و چسبیدن ترمز به کف ماشین هنگام ترمز گرفتن از علائم خرابی بلوک ای بی اس
  • روشن شدن چراغ چک ABS از علائم خرابی بلوک ای بی اس
  • کاهش کیفیت روغن و عدم کارکرد سیستم هیدرولیکی از علائم خرابی بلوک ABS
  • وجود نقص و خرابی پمپ ترمز از علل خرابی ترمز ای بی اس
  • قفل شدن پدال ترمز به صورت مداوم
  • از علل خراب شن بلوک ABS: عملکرد نادرست سرعت‌سنج و ارسال اطلاعات اشتباه سرعت به ترمز ای بی اس
  • عملکرد نادرست سیستم ترمز در کنترل پایداری، کنترل کشش، ثبات غلتشی و کمک به حرکت در سربالایی

۱۰- آسیب دیدگی پمپ اصلی ترمز

در صورتی که کورس پدال ترمز زیاد شود، ترمز آزاد نکند، در زمان ترمز گرفتن خودرو به یک طرف کشیده می‌شود، ترمز گرفته نمی‌شود و یا با تأخیر ترمز گرفته می‌شود، احتمال وجود خرابی در پمپ اصلی وجود دارد.

اگر پمپ اصلی مشکل داشته باشد، گاهی با تعمیر این قطعه مشکل ترمز خودرو برطرف می‌شود. اگر با وجود تعمیر پمپ اصلی مشکل برقرار بود، باید آن را تعویض کنید تا مشکلات هنگام ترمز گرفتن از بین بروند.

۱۱- سیلندر ترمز معیوب شده باشد

از علائم خرابی ترمز این است که در زمان ترمز گرفتن متوجه شوید که ترمز آزاد نمی‌شود، ترمز خودرو ضعیف است، یکی از چرخ‌ها در زمان ترمز گیری کشیده می‌شود و یا مسیر حرکت خودرو به یک طرف منحرف می‌شود، باید سیلندر را بررسی کنید. توجه داشته باشید که اگر سیلندر اصلی خراب شود، در حین وارد کردن فشار به ترمز، کالیپرها برای فشار دادن لنت ها روی روتورها فعال نمی شوند و در مواقع مورد نیاز ترمز عمل نمی کند.

در صورت وجود مشکل در سیلندر خودرو که از علل خرابی ترمز ماشین قلمداد می شود، باید با تعمیر یا تعویض آن این موضوع را برطرف نمایید.

۱۲-مسطح نبودن سطح روتورهای ترمز

یکی دیگر از علل خرابی ترمز ماشین، مسطح نبودن رورتورهای ترمز می باشد. رورتورهای ترمز از قطعات مهم ترمزهای دیسکی محسوب شده و شامل دیسک های فلزی بزرگی هستند که به دو سر محور خودرو متصل می شوند. اگر روتورهای ترمز صافی خود را از دست بدهند و به اصطلاح تاب بردارند، به لنت های ترمز فشار وارد کرده و اجازه چرخش راحت چرخ ها را نمی دهند و در نتیجه، باعث ایجاد لرزش یا تکان هنگام ترمز گرفتن و همچنین ایجاد صدایی شبیه جیغ یا زوزه در ماشین می شوند. این لرزش به خاطر انتقال لنت به صورت ناهموار است که به مرور زمان بدتر خواهد شد.

برای رفع مشکل ترمز خودرو به خاطر مسطح نبودن سطح روتورهای ترمز می بایست سرویس دهی روتورهای فرسوده انجام شده و یا در صورت فرسودگی بیش از حد تعویض شوند.

۱۳-ایراد در سنسور ABS از علائم خرابی ترمز ماشین

اگر ترمز ماشین نگرفت چکار کنیم؟ یکی از مشکلات خرابی ترمز ماشین، ایراد در سنسور ای بی اس است. سنسورهای ABS نقش بسیار مهمی در ترمز ماشین به ویژه هنگام ترمز گرفتن در جاده های لغزنده و مرطوب ایفا می کنند. اگر سنسورهای ABS ایراد داشته باشند، هنگام رانندگی در جاده های لغزنده، کارایی خود را از دست داده و بهینه عمل نمی کنند. در نتیجه میزان چسبندگی خود را در این سطح جاده ها از دست می دهند. برای رفع مشکل سنسور ای بی اس، حتما از یک متخصص کمک بگیرید.

۱۴- از علل شایع خرابی ترمز ماشین بی توجهی راننده

از علل شایع خرابی ترمز ماشین، بی توجهی راننده می باشد. بدین معنا که لنت ها از اجزای خودرو، ترمزها عمر محدودی دارند و نیاز به بازرسی و نگهداری منظم دارند. بسیاری از لنت ها و کفش های ترمز به گونه ای طراحی شده اند که برای مدت زمان قابل توجهی دوام بیاورند، اما طول عمر آنها اغلب بر اساس شرایط استاندارد رانندگی است. اگر به طور مکرر در شهرها یا محله هایی رانندگی می کنید که باید اغلب توقف کنید و حرکت کنید، لنت و کفش ترمز شما سریعتر فرسوده می شوند. بازرسی منظم ترمزها از نظر سایش و پارگی برای اطمینان از قدرت توقف وسیله نقلیه شما بسیار مهم است

۱۵- خراب شدن کالیپر یا کولیس ترمز

از دیگر علل خرابی ترمز، خرابی کالیپر ترمز ماشین است. کالیپر از قطعات اصلی خودرو است که نقش بسیار مهمی را در ترمز گرفتن ماشین ایفا می کند. وظیفه کالیپر ترمز، کند کردن چرخ های خودرو با استفاده از ایجاد اصطکاک میباشد. اگر هر کدام از انواع کالیپر خودرو، کالیپر شناور و کالیپر ثابت خراب شوند، می توانند عملکرد ترمز ماشین را مختل کنند. از علائم خراب شدن کالیپر ترمز ماشین، حرکت غیر عادی خودرو هنگام رانندگی در جاده می باشد و خودرو بدون کنترل کردن شما به سمت راست و چپ میرود و در یکی خط راستا حرکت نمیکند. بدین معنا که یک چرخ به خاطر خرابی کالیپر کندتر از چرخ دیگر عمل می کند و شاهد عدم تعادل در چرخ ها خواهید بود. از دیگر علائم خرابی ترمز ماشین به خاطر خرابی کالیپر، نشت مایع هیدرولیکی ترمز به داخل کالیپر است که پد ترمز را تحت فشار قرار می دهد. همچنین، زنگ زدگی و نمک مورد استفاده در جاده ها نیز می توانند از علل خرابی کالیپر ترمز باشند.

۱۶- آلودگی: علت شایع خرابی ترمز ماشین های سنگین

آلودگی مهم ترین علت خرابی ترمز ماشین و تجهیزات سنگینی مانند لودرهای چرخدار، کامیون کمپرسی و برف روب می باشد که بیشتر در معرض خاک و برف و زباله قرار دارند. چرا که این آلاینده ها می تواتند باعث خرابی ترمز ماشین های سنگین شوند. برای جلوگیری از خرابی ترمز ماشین های سنگین بهتر است که با تمیزکردن، بازرسی و سرویس کاری مکرر این مشکل را مرتفع کنید.

۱۷- مشکل برق خودرو از علل خرابی ترمز خودرو

ممکن است این سوال برای شما پیش آید که چگونه مشکل در برق خودرو می تواند از علل خرابی ترمز ماشین باشد. برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که حتی اگر خود ترمزها هم به درستی کار کنند، ممکن است با خراب شدن چراغ های ترمز مواجه شویم. زمانی که چراغ های ترمز خراب می شوند، لامپ ها می سوزند، فیوزها منفجر می شوند و سیم کشی ها شل می شوند یا آسیب می بینند.

علائم خرابی ترمز ماشین چیست؟

خراب شدن سیستم ترمز در ماشین خود را با علائم و نشانه های گوناگونی نشان می دهد. آگاهی از این علائم به شما کمک می کند تا مشکل را شناسایی و هر چه سریعتر در جهت رفع آن اقدام نمایید. برخی از مهم ترین نشانه های خرابی ترمز خودرو عبارتند از:

  • شنیده شدن صدای خرد شدن، ساییده شدن یا زوزه کشیدن از خودرو
  • ایجاد صدایی مانند خراش دادن کفش در نقاط تماس فلزی
  • از علائم خرابی ترمز ماشین: چراغ ABS خودرو روشن می شود.
  • از علائم خرابی ترمز ماشین: خودرو به سمت راست یا چپ کشیده می شود.
  • در زمان ترمز کشیدن خودرو لرزشی غیر عادی دارد.
  • از علائم خرابی ترمز ماشین : پدال ترمز سفت نیست.
  • روشن شدن چراغ چک ترمز: از علائم خرابی ترمز ماشین
  • روشن شدن نشانگر سطح مایع ترمز در ماشین
  • فعال شدن نشانگر ترمز دستی از علائم خرابی ترمز ماشین
  • استشمام بوی لنت ترمز به ویژه در رانندگی در سربالایی

علائم خرابی ترمز دستی

برخی از علائمی که خبر از خرابی ترمز دستی می دهند عبارتند از:

  • آزاد نشدن ترمز
  • زیاد شدن کورس اهرم ترمز دستی
  • تنظیم نشدن ترمز دستی و به درستی کار نکردن ترمز دستی.

برای رفع این موارد مشاهده شده در ترمز خودرو باید سیستم ترمز دستی را تنظیم کنید، پدال ترمز پا و شیلنگ خلاء ترمز را بررسی کنید تا اگر نیاز به تعمیر داشتند، با تعمیر هر یک این مشکل ترمز دستی را رفع کنید. همچنین باید لنت‌های خودرو را بررسی نمایید تا در صورت لزوم و مشاهده ساییدگی، برای تعویض آن‌ها اقدام کنید.

چگونه از خراب شدن ترمز خودرو جلوگیری کنیم؟

ترمز مانند دیگر قطعات در خودرو عمر مفیدی داشته و با گذشت زمان خراب شده و نیاز به تعمیر پیدا می کند. با این وجود با رعایت برخی از موارد و نکات نگهداری ترمز می توانید عمر مفید خودرو را افزایش دهید. برای جلوگیری از خراب شدن سیستم ترمز خودرو توصیه می کنیم:

۱-از فشار دادن مداوم ترمز خودداری کنید. همیشه فشاری متوسط به خودرو وارد کنید.

۲-سیستم ترمز خودرو را در زمان تعویض لنت بررسی کنید.

۳-هرازگاهی سیستم ترمز خودرو را بررسی کرده و از سلامت آن اطمینان حاصل کنید.

۴-در صورت مشاهده هر یک از علائم خرابی ترمز هر چه سریعتر نسبت به تعمیر ان اقدام کنید.

۵-یکی از راه های پیشگیری از خرابی ترمز ماشین این است که از رانندگی در گودال‌های عمیق یا مناطقی که نمک در جاده‌ها استفاده می‌شود خودداری کنید.

۶- در زمستان اغلب چرخ‌ها و قسمت زیرین خودرو را برای جلوگیری از خرابی ترمز ماشین تمیز کنید.

هزینه تعمیر و تعویض پمپ ترمز خودرو

پمپ ترمز خودرو برای هر ماشینی دارای برندها و قیمت های مختلفی است. همچنین نوع تخصص ترمزکار و محل تعمیرگاه نیز می توانند در هزینه و دستمزد تعویض پمپ ترمز ماشین تاثیر بگذارند. به طور کلی هزینه خرید پمپ ترمز در سال ۱۴۰۴ از ۹۰۰ هزار تومان برای خودروهای ایرانی شروع شده و حتی ممکن است تا ۳.۵۰۰.۰۰۰ تومان هم برسد. به طور مثال قیمت خرید پمپ ترمز ۲۰۶ بالای ۲ میلیون تومان است. در کل، دستمزد و اجرت تعویض پمپ ترمز از ۱ میلیون تومان شروع می شود. چرا که هزینه های دیگری نیز مانند خرید روغن ترمز را نیز دربردارد.

هزینه خرید بلوک ABS سال ۱۴۰۴

هزینه خرید بلوک ABS خودروهای ایرانی سال ۱۴۰۴ حداقل ۷ میلیون تومان است و ممکن است در برخی خودروها به ۲۰ میلیون تومان هم برسد. پیشنهاد کارشناسان مکانیک فنون برق به شما عزیزان این است که قبل از بروز هرگونه مشکل جدی در ترمز ماشین خود، آن را سریعا به تعمیرکاری ماهر نشان داده تا از ورود آسیب های جدی به سیستم ترمز خودروی خود جلوگیری کنید.

جمع بندی

از آن جا که نقش سیستم ترمز خودرو جلوگیری از بروز حادثه و تصادف است، همیشه قبل از حرکت کردن خودرو، سیستم ترمز خودرو را تست کنید. تمام علائم خرابی ترمز را به یاد داشته باشید و در زمان احساس هر گونه در تغییر در وضعیت ترمز گرفتن خودروی خود در اسرع وقت به مکانیک خودرو مراجعه کنید تا در صورت نیاز به تعمیر، تنظیم یا تعویض هر یک از قطعات خودرو نسبت به این کار و رفت مشکل اقدام نماید. با سرویس دوره‎‌ای خودرو از خرابی ترمز خودرو و اتفاقات ناگوار احتمالی جلوگیری کنید.

مقالات مرتبط

نظرات کارآموزان

1دیدگاه (0 امتیاز)

  1. تعمیر کاتالیزور تیگو گفت:

    تعمیر کاتالیزور اصلا کار ساده‌ای نیست و حتما باید به دست متخصص انجام شود پس هرگز به صوت خودسرانه اقدام به تعمیر یا حذف کاتالیزور خودروی خود نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره رایگان

شماره تماس و دوره آموزشی مورد نظر خود را وارد کنید تا کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.