آموزش گام به گام روش های روت گوشی اندرویدی

5 دقیقه زمان مطالعه

اگر به دنبال روت گوشی خود هستید و می خواهید نرم افزار سیستمی اندروید را حذف نمایید باید بگوییم که روت گوشی چندان سخت نبوده و مستلزم رعایت مراحل و توجه به نکاتی است. در صورت رعایت این مراحل با طی کردن چند مرحله و کلیک می توانید گوشی اندرویدی خود را روت نمایید. در این مرحله قصد داریم به صورت مرحله به مرحله به آموزش روت گوشی اندرویدی بپردازیم، تا انتها مطلب با ما همراه باشید.

روت گوشی چیست؟

روت کردن گوشی یکی از مهم ترین مهارت هایی است که یک تعمیرکار موبایل باید با آن آشنا باشد. root به بیانی ساده تر عبارت است از به کنترل در آوردن و دسترسی به برنامه های بیسیک و پیش فرض نرم افزار گوشی و در نهایت مدیریت ریشه ای سیستم های عامل آن و  استفاده از قابلیت های اصلی و سیستمی گوشی می باشد. به عبارت دیگر، شخصی سازی و پیاده سازی سلیقه های نرم افزاری خود روی گوشی همان روت گوشی اندرویدی نامیده می شود.

این عمل ممکن است با روش های گوناگونی و به شیوه های ساده یا پیچیده انجام گردد که برای راحتی و سریع تر صورت گرفتن این کار بایستی راحت ترین تکنیک ها را با نرم افزار یا بدون آن آموخته و در موقع ضرورت به اجرای آن ها پرداخت. برنامه های اندرویدی و ویندوزی بسیاری برای روت گوشی توسط شرکت های سازنده تلفن های همراه توسعه یافته که با توجه به برند گوشی ها و سیستم اندرویدی آن ها، اجرای مؤثر این برنامه ها می تواند متفاوت باشد، زیرا برخی شرکت ها اپلیکیشن های روت مخصوص گوشی تولیدی خود را به بازار عرضه می نمایند.

حتما بخوانید: روش های اتصال گوشی به تلویزیون

آموزش روت کردن گوشی

مراحل آموزش روت گوشی با کامپیوتر

1.ابتدا اپلیکیشن یا برنامه روت بروزی مانند KINGO Root را با فرمت .exe.را انتخاب نموده و شروع به دانلود و نصب آن کنید.

2.بعد از نصب برنامه، بلافاصله آن را اجرا نموده و همچنین، اتصال اینترنت را برای دریافت خودکار اطلاعات و درایورهای لازم همیشه حفظ می نماییم.

3. گوشی اندرویدی را جهت شناسایی و دانلود اتومات درایورهای متناسب با گوشی توسط کابل به پورت یو اس بی، رایانه وصل کرده و منتظر می مانیم تا دانلودها و نصب آن ها به طور کامل تمام شود.

4.مهمترین مرحله آموزش روت گوشی اندرویدی، درخواست برنامه برای فعال نمودن USB Debugging به منظور دسترسی به اطلاعات و فایل های سیستمی گوشی بوده و در برندها و مدل های مختلف گوشی، با نام های متفاوت در قسمت تنظیمات آن قرار داده می شود.

معمولاً در سیستم های اندرویدی قدیمی، این مشخصه داخل پنل اپلیکیشن تنظیمات به طور واضح وجود دارد، در حالی که در سیستم های اندرویدی نسبتاً جدید، در قسمت Developer Options تنظیمات بوده و در نهایت، در سیستم های اندرویدی بروز و بالا، در بخش About Phone تنظیمات به صورت مخفی قرار داده شده و بایستی روی گزینه Build Number هفت بار کلیک کرد تا عبارت you are now a developer ظاهر شود و سپس با نمایان شدن گزینه Developer Options می توان روی آن کلیک کرده و گزینه USB Debugging را مشاهده نموده و آن را فعال نمود.

حتما بخوانید: چگونه مصرف اینترنت گوشی را کاهش دهیم؟

مراحل روت گوشی

6. بعد از فعال نمودن گزینه USB Debugging، برنامه عامل روت سریع به اطلاعات سیستمی گوشی دسترسی پیدا کرده و مدل گوشی در برنامه نمایان می شود و درخواست روت آن را می آورد که با کلیک گزینه روت، شروع به انجام آن می نماید.

7.مرحله روت با خاموش و روشن شدن مکرر گوشی همراه خواهد بود و بایستی به هیچ وجه گوشی را از کابل جدا نکرده و منتظر ماند تا فرآیند روت تکمیل شود.

8.سرانجام گوشی روت شده و پیغامی تحت عنوان Root Succeed نمایش داده شده و گوشی به طور خودکار خاموش و روشن می شود. در این حین می توان گوشی را از کابل جدا کرده و با رفتن به قسمت تنظیمات، شاهد اضافه شدن برنامه SUPERSU بود که نشان از روت موفق گوشی دارد.

حتما بخوانید: آموزش بازیابی عکس های پاک شده از اندروید

مراحل آموزش روت گوشی بدون کامپیوتر

  1. اولین مرحله از مراحل آموزش روت گوشی اندرویدی بدون کامپیوتر، یافتن برنامه قوی و کارآمدی چون KINGO Root با فرمت اندروید و سپس دانلود آن با گوشی مورد نظر می باشد
  2. مرحله بعدی باز کردن برنامه و اجرای آن می باشد که در این صورت داخل برنامه عبارتی تحت عنوان One Click Root نمایان می شود و با کلیک روی آن می توان به سادگی گوشی خود را روت نمود
  3. بعد از کلیک روی گزینه فوق الذکر، بایستی منتظر تکمیل شدن روت ماند و بعد از اتمام مرحله روت، برنامه پیش فرضی مربوط به روت موفق در گوشی ظاهر خواهد شد.

حتما بخوانید: آموزش تعمیر باتری گوشی موبایل

مزایای روت کردن گوشی

1.روت نمودن گوشی باعث امکان استفاده کامل از تمامی قابلیت های گوشی شده و دست کاربر را در بسیاری از موارد باز می گذارد تا مطابق میل و سلیقه شخصی اقدام به سفارشی سازی اطلاعات و برنامه های گوشی خود کند.

2.محل نصب برنامه ها و اپلیکیشن های سیستمی را می توان از حافظه داخلی به حافظه جانبی یا خارجی تغییر داد.

3.با اعمال تغییرات مختلف از جمله، افزایش محل ذخیره فایل ها و برنامه های نرم افزاری و کاربردی، می توان درصد مصرف باتری را کاهش داده و بدین طریق طول عمر و پایداری باتری و گوشی را افزایش داد.

4.امکان ذخیره سازی یا پشتیبان گیری از اطلاعات گوشی بر روی حافظه خارجی با روت نمودن گوشی فراهم می شود

5.مهم ترین مزیت روت گوشی اندرویدی، دسترسی به بروزترین و آخرین نسخه اندروید گوشی و در نتیجه، ارتقاء سیستم اندرویدی آن بوده و با توجه به اینکه بسیاری از اپلیکیشن های مدرن و با کیفیت نیازمند سیستم های اندرویدی بالاتر و قدرتمندتر می باشد، بنابراین، با روت نمودن گوشی می توان آن برنامه ها را دانلود و از آن ها استفاده نمود.

6.برنامه های جالب و پرکاربرد دیگری نیز وجود دارند که برای دسترسی به آن ها بایستی اول گوشی را روت نموده و سپس به دانلود و اجرای آن ها در گوشی خود پرداخت.

نکته: در حالت کلی، با روت نمودن گوشی اندرویدی با توجه به دسترسی کامل به برنامه های سیستمی و امکان اعمال تغییرات در آن ها، بایستی از منابع ناشناس معتبر و مطمئن اقدام به دانلود فایل نموده تا سیستم به بدافزار آلوده نشده و کیفیت عملکرد آن پایین نیاید. همچنین، در صورت امکان توسط یک اپلیکیشن معتبر و قوی گوشی را بایستی روت نمود تا با موفقیت این امر صورت گیرد و نکته اساسی دیگر روت نکردن گوشی تازه خریده شده به دلیل باطل شدن گارانتی آن می باشد و بایستی بعد از مدتی استفاده و در صورت سالم بودن اقدام به این کار کرد.

در این مقاله به آموزش نحوه روت گوشی در انواع گوشی های اندرویدی از قبیل سامسونگ، هواوی، الجی و غیره  پرداختیم. در صورتی که به مباحث تعمیرات موبایل علاقه مند  هستید و قصد یادگیری آن را دارید کافیست در دوره های آموزش تعمیرات موبایل آموزشگاه فنون برق ثبت نام نمایید.

adspic

تا 30٪ تخفیف

دوره آموزش تعمیرات موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *