مدارات موبایل هر کدام با عناوین و ویژگی های خاص خود شناخته می شوند که در صورت شناخت عملکرد درست هر کدام می توان به هنگام وجود ایراد در هر قسمت اقدامات مناسب را انجام داد. بنابراین برای آنکه تعمیرکار حرفه ای موبایل شوید و در شغل تعمیرات موبایل به موفقیت دست یابید می بایست با مدارات موبایل و عملکرد هر یک آشنا باشید.
در این مقاله قصد داریم به بررسی مدارات موبایل و عملکرد هر یک از آنها بپردازیم، با ما همراه باشید.
به عنوان یکی از مهم ترین قطعات سخت افزاری که در موبایل وظیفه پردازش اطلاعات را بر عهده دارد سی پی یو می باشد. در واقع به عنوان بخش اصلی مادربرد می توان این قسمت را نام برد که این مدار شامل MCU، ASIC و DSP می باشد. این مدار اطلاعات موجود از رم موبایل را گرفته و کدگشایی کرده و در نهایت با پردازش مناسب ارائه می نماید. عملکرد مناسبی که سی پی یو دارد در نتیجه سبب می شود که سرعت پردازش اطلاعات بیشتر شود.
در واقع E2PROM یک حافظه خواندنی است که می توان داده ها را روی آن نوشت بدون آن که نیازی به عوض کردن حافظه موبایل باشد. این حافظه را می توان پاکسازی کرده و در صورت لزوم آن را برنامه ریزی نمود. برنامه نویسان سخت افزاری می توانند به راحتی برنامه های مورد نظر خود را در این تراشه حافظه بنویسند و زمانی که اطلاعات موجود را نمی خواهند با استفاده از نور فرابنفش این اطلاعات اضافی را پاکسازی نمایند.
حتما بخوانید: راهنمای جامع فلش کردن گوشی {چگونه گوشی را فلش کنیم؟}
نوعی حافظه موقت که می تواند اطلاعات مورد نیاز را در گوشی ذخیره کند. در واقع می توان در این حافظه انواع مختلفی از عکس و ویدئو را ذخیره کرد. پهنای باند حافظه و به همان ترتیب مصرف بهینه انرژی و ولتاژ عملیاتی که در انواع رم وجود دارد سبب تمایز آنها از یکدیگر می شود.
این پورت به عنوان یکی از دستگاه های ورودی برای اتصال گوشی به سیستم های مختلف از جمله کامپیوتر و لپ تاپ می باشد که در نهایت وظیفه تبادل اطلاعات توسط این قطعه در موبایل انجام پذیر است.
در این مدار می توان تقویت کننده های سیگنال های ارسالی و همین طور سوئیچ آنتن را مشاهده کرد. امواجی که در محیط وجود دارند به سوئیچ آنتن وارد می شوند.سوئیچ آنتن به عنوان یک قسمت حساس می تواند آنتن رابه RX و TX وصل کند که در واقع سیگنال های دریافتی و ارسالی موبایل می باشند.
در واقع یک مدار صوتی می باشد که دارای قطعاتی مانند بلندگو، میکروفن و آی سی بوده در نتیجه آی سی صوت موجود در این قطعه می تواند اطلاعات دیجیتال را تبدیل به آنالوگ کند و به طور برعکس نیز این عمل را انجام دهد.
این قطعه می تواند سیگنال های دریافتی را تقویت کند و پس از این که مدولاسیون در RF انجام گرفت و قدرت سیگنال ها ضعیف شد با استفاده از این قطعه می توان سیگنال های موجود را قوی کرد. در ساختار آن پایه تغذیه، ورودی سیگنال و در نهایت پایه PAC وجود دارد تا عملکردی مناسب برای این قطعه سخت افزاری را توضیح دهد.
این قطعه به عنوان یک منبع سیگنال شناخته می شود که اگر ولتاژ اعمال شده به آن تغییر کند در نتیجه فرکانس این قطعه نیز تغییر می کند. در این مدار از ترانزیستور سیلیکونی و دیود ورکتور استفاده شده است تا بتواند فرکانس را به شکلی مناسب تنظیم نماید.
قسمتی که می تواند به شبکه های مختلف محلی و ارتباطات گوناگون پاسخ داده و آنها را کنترل کند.
به عنوان یکی از قطعات سخت افزاری اصلی در موبایل می توان این قطعه را نام برد. این قسمت به عنوان یکی از قطعات اصلی و با اهمیت در موبایل تلقی می شود و می تواند تنظیم جریان های مختلفی را که در موبایل وجود دارد عهده دار شود. این منبع تغذیه با تکنولوژی سوییچینگ عمل می کند و می تواند ورودی های AC را تبیدل به ولتاژهای پایین تری با نام DC با عملکردی مطلوب نماید.
این فیلترها به عنوان فیلترهای الکترونیکی شناخته می شوند که عملکرد آنها بر اساس تکنولوژی به نام آکوستیک سطحی می باشد. این فیلتر از موج سطحی صوتی استفاده می کند و یکی از راه های ارتباطی در موبایل محسوب می شود.
مقاله فوق از دسته مقالات راهنمای مشاغل می باشد در صورتی که قصد دارید اطلاعات بیشتری درباره این شغل به دست آورید توصیه می کنیم در دوره تعمیرات موبایل آموزشگاه فنون برق ثبت نام کنید. جهت کسب مشاوره رایگان می توانید با شماره ۰۲۱۶۶۵۷۶۴۷۶ تماس حاصل نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید